De mai bine de patru ani, restaurantul Lake House din Parcul Cancicov a ajuns unul dintre preferatele băcăuanilor iar asta se poate observa liber prin simplu fapt că este foarte solicitat. Pe lângă așezarea de mare excepți, Lake House s-a impus printr-o bucătărie foarte bună, ce răspunde cu succes celor mai rafinate gusturi.
Rețetele Lake House au cucerit băcăuanii, aici găsind mâncăruri mediteraneene, tradiționale românești dar și americane. De succes sunt și risotto și pastele italiene. Iar pe lângă micii tradiționali românești, sau burgeri americani și fructe de mare, una din noutățile acestui sezon sunt steak-urile. Detalii ne-a oferit Silvia Costinescu, manager Lake House:
„Chiar acum am introdus carne Angus în meniul nostru, atât mușchi de vită, antricot și T-bone, care merg foarte, foarte bine pentru că gustul băcăuanilor a început să se orienteze pe partea asta a cărnurilor foarte bune.”
Iar pe lângă rețetele foarte gustoae ale celor de la Lake House, nu putem să nu subliniem deserturile, care, toate sunt făcute în casă.
„Una din noutățile verii ar fi profiterolul de vanilie și fistic, un desert foarte bun, răcoros, de vară. Mai avem și mousse cu ciocolată și fistic, tiramisu, cheesecake și altele pe parte de deserturi, dar pe lângă acestea, avem un platou nou, foarte bun, care conține 5 kg de fructe de mare, platoul gigant, un kg de creveți, un kg de scoici, un kg de calamari și tentacule de clamari, cartofi prăjiți și o sticlă de vin. Pentru o masă mai mare și pentru iubitori de fructe de mare e perfect”, ne-a mai spus Silvia Costinescu.
Iar preparatele Lake House se pot servi, pe lângă locația din Parcul Cancicov, și la restaurantul de la Insula de Agrement.