Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, din Bacau, pregateste deschiderea celei de a treia editii a manifestarii promotionale VINEST – Bursa Vinului. Aceasta se va derula in perioada 4 – 6 decembrie, si va fi, ca de fiecare data, un târg national si international dedicat vinului din România, care va prezenta o variata gama de vinuri nationale si internationale, de utilaje, echipamente si accesorii dedicate vinului, de tehnologii moderne de îmbuteliere si de pastrare a nobilei bauturi.
Degustarile de vinuri, demonstratiile culinare, produsele vânatoresti si voia buna – sustine organizatorul, societatea Centrul de Afaceri si Expozitional, si partenerul sau, compania Selgros, vor face din cele trei zile o adevarata sarbatoare a vinului.
De asemenea, este pregatit si un program dedicat demonstratiilor culinare. Astfel, vineri, 4 decembrie, isi vor etala talentul chef Ciprian Tarna si ajutorul de bucatar Alice Tarna, de la Grand Hotel Ceahlau Piatra Neamt, sâmbata, 5 decembrie, chef Vlad Dimitrie Bosnea, de la Stone Park Focsani, iar duminica, 6 decembrie, chef Catalin Dumitrut, de la Condor Resort Roman. Vineri si sâmbata, demonstratiile vor avea loc in intervalul orar 12.00 – 14.00 si, respectiv, 16.00 – 18.00.
Duminica, demonstratiile vor avea loc intre orele 11.00 – 14.00.
Descoperă mai multe la Desteptarea.ro
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.