18 octombrie 2024
ActualitateRezultate bune si foarte bune

Rezultate bune si foarte bune

Primele rezultate ale simularii probei de competente digitale arata ca elevii bacauani sunt pregatiti pentru examenul ce va avea loc la sfarsitul lunii aprilie. Majoritatea au obtinut punctaje satisfacatoare care le vor permite trecerea acestui examen.

La Colegiul „Vasile Alecsandri” din cei 95 de copii care au sustinut simularea, 40 sunt utilizatori experimentati si 38 avansati. Doar trei elevi au obtinut un punctaj intre 0 si 25 de puncte, fiind clasificati drept utilizatori incepatori. Rezultate sensibil egale si la Liceul Sportiv: din cei 19 elevi care s-au prezentat la simulare, noua sunt utilizatori avansati si zece de nivel mediu. „Examenul a mers destul de bine. Au aparut mici probleme la introducerea parolelor, dar e normal la un sistem atat de mare”, a declarat Mihai Ion, directorul liceului. Rezultate foarte bune au obtinut si elevii de la Colegiul „Gheorghe Vranceanu”: „Nivelul de dificultate nu a fost mare. Suntem foarte multumiti, intrucat elevii nostri au dovedit ca sunt foarte buni”, a explicat directorul liceului, prof. Gabriel Andrei. Rezultatele sunt satisfacatoare si la Colegiul „Mihai Eminescu”: patru elevi au obtinut calificativul de utilizator experimentat. Cei mai multi sunt de nivel mediu si doar unul incepator. „25 de elevi nu pot sa lucreze in doua laboratoare in acelasi timp. Un numar mai mic de elevi poate eficientiza sistemul”, a explicat director Constantina Hulea. Si elevii de la Liceul de Arta stau bine la utilizarea calculatorului. 24 din cei 28 de candidati care au sustinut examinarea au obtinut peste 75 de puncte.



Elevii onesteni, la inaltime

[ad#stire]Si elevii liceelor onestene au obtinut rezultate bune. Peste 90 la suta dintre copiii care au participat la examinare sunt utilizatori avansati. 27 din 29 de elevi de la Colegiul „Dimitrie Cantemir” au obtinut peste 50 de puncte. Si rezultatele elevilor de la Colegiul Tehnic „Petru Poni” sunt satisfacatoare: „In general, copiii au avut emotii, dar subiectele nu au fost grele. Singura problema a fost limbajul care li s-a parut copiilor ceva mai dificil”, a explicat Constantin Pisarciuc, inginerul de sistem. Centralizarea datelor din intreg judetul se va face dupa 25 ianuarie.

Andreea Lupascu



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img