Piata din Onesti se afla in plin proces de curatenie si igienizare, iar unul dintre sectoarele vizate este cel destinat sacrificari mieilor. Vor fi refacute instalatia electrica, de canalizare, se vor revopsi pardoseala si peretii. Spatiul este dotat cu asomator, frigidere, apa calda si apa rece, iar sacrificarile se fac intr-un spatiu inchis, ferit de privirile clientilor la care va ajunge carnea de miel proaspata. Dupa cum a declarat Ioan Gosav, administratorul Pietei Onesti, lucrarile incep dupa data de 8 martie si se vor termina la timp pentru ca vânzatorii sa fie prezenti la tarabe cu produsele specifice Sarbatorilor pascale. De mentionat ca spatiul de sacrificare si desfacere a mieilor este singurul de acest gen aflat intr-o piata din judet. De asemenea, in restul pietei se fac lucrari de curatenie si igienizare a tuturor spatiilor de depozitare si desfacere: hala de carne, de brânzeturi, citrice si legume-fructe, precum si in hala de peste. Se amenajeaza platoul destinat producatorilor individual si angrosistilor, se curata si se marcheaza spatiile pe platou si in obor si se vor desfiinta sapte chioscuri abandonate. Administratorul Ioan Gosav spune ca tot in aceasta perioada se incheie contractarile pentru tarabe, la pretul de 8 lei/zi.