5 noiembrie 2024

Concursul de Artă Culinară: Elevii din Bacău își demonstrează talentul cu preparatele pe bază de morcov

Tehnologic „Dumitru Mangeron” din Bacău a organizat Concursul de Artă Culinară, parte a Simpozionului regional „Alimentația sănătoasă, încotro?”.

Tema centrală a concursului din acest an a fost morcovul. Evenimentul a reunit un număr impresionant de elevi de la diverse licee de profil și alte unități de învățământ din județ, care și-au demonstrat și testat abilitățile în arta culinară.



Sub atenta observație a juriului, participanții au transformat concursul într-un adevărat spectacol, captivând audiența prin preparatele lor remarcabile, care au impresionat prin aspect, gust, creativitate și culoare.




Descoperă mai multe la Deșteptarea.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

spot_img
spot_img
Ce condiții trebuie să îndeplinească articolul

Alte titluri

spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri