SOCAR Petroleum s-a alaturat, de joi, celorlalte companii petroliere prezente in Bacau, inaugurând prima statie de carburanti din municipiu. Momentul inaugural a beneficiat de prezenta directorului general al Socar Petroleum România, Hamza Karimov, venit special de la Bucuresti pentru a marca acest eveniment.
“Preturile in statiile de benzina ale SOCAR sunt de buget. Incercam sa ne apropiem de clientii nostri printr-un pret modic, astfel incât sa avem un rezultat financiar pozitiv, având insa grija si de buzunarul clientului, sa nu cheltuie mai mult decât trebuie pentru un produs de calitate”, au precizat reprezentantii companiei. Investitia in noua statie de carburanti s-a cifrat in jurul a 750.000 de euro, fara contravaloarea terrenului.
Unitatea, amplasata in apropierea societatii World Machinery Works Bacau, fosta IMU, vizavi de depozitul Bonis, beneficiaza de trei pompe multiprodus de mare viteza si de mare acuratete, la care se adauga colonete aer-apa (prin care sunt asigurate gratuit serviciile automate de umflat pneuri).
In plus, statia gazduieste si un magazin multi-produs, un Cafe Bar unde se poate consuma savuroasa cafea la nisip preparata in ibric de alama, fresh-ul de rodii si, in premiera in astfel de locatii, shaorma. La acestea se adauga serviciile de orientare în trafic prin info-chioscul digital si tabletele pentru clientii care vor sa navigheze pe internet.
O alta statie de carburanti urmeaza a fi deschisa peste o luna, in zona Cronicar Ion Neculce nr. 5, vizavi de spalatoria auto. Compania azera de stat SOCAR Petroleum, reprezentanta din România a companiei petroliere si de gaze naturale detinuta de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), detine în prezent o retea de 24 de statii de alimentare în judetele Iasi, Botosani, Suceava, Vrancea si Neamt, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata distributiei de carburanti din nord-estul tarii.
Compania a derulat investitii de aproximativ 37 milioane de euro. Compania Petroliera de Stat din Azerbaijan investeste anual miliarde de dolari în infrastructura de transport si este angrenata în plan european în proiecte cheie, menite sa creasca securitatea energetica a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.
Descoperă mai multe la Deșteptarea.ro
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.