27 octombrie 2024
EconomieCele mai multe joburi sunt in sfera serviciilor

Cele mai multe joburi sunt in sfera serviciilor

Oferta de locuri de munca vacante din aceasta saptamâna este destul de generoasa fata de acum câteva luni, când nu depasea 300 de posturi. Acum sunt 533 posturi disponibile, in diverse domenii de activitate, respectiv in nu mai putin de 68 meserii.

Fata de saptamâna trecuta, oferta a crescut cu 72 locuri. Cele mai multe sunt in sfera serviciilor, unde se gasesc 5 posturi de administrator de retea calculatoare, 30-agent servicii client, 27-agent vânzari, 6-ambalator, 9-bucatar, 4-casier, 3-gestionar, 2-instalator, 10-lucrator comercial, 7-lucrator in bucatarie, 10-manipulant marfuri, 3-macelar, 4-montator profile din aluminiu si geam termopan, 6-ospatar, 3-reprezentant comercial, 3-receptioner marfuri, 2-referent asigurari, 3-sef magazine, 1-spalator de vase in bucatarie, 1-sef restaurant, 2-sofer tir si 18-vânzator. In constructii se cauta 19 dulgheri, 7 electricieni, 12 fierari-betonisti, 2 ipsosari, 10 muncitori necalificati, 2 mozaicari, 2 rigipsari, 6 zidari si un zugrav.



In industria textila si de incaltaminte, de asemenea, continua sa fie disponibile o multime de posturi de confectioner imbracaminte, cusator articole de marochinarie, croitor stantator, controlor calitate, cusator incaltaminte etc. In alte domenii de activitate sunt libere 30 locuri de lacatus mecanic, 10-lacatus confectii metalice, 10-muncitor necalificat la asamblarea pieselor, 10-operator la prepararea conservelor din carne, 5-polizator, 4-strungar, 20-sudor, 4-tâmplar universal etc.

Surprinzator, acum sunt ofertate si posturi pentru somerii cu studii superioare. Pentru acestia este câte un loc de director agentie de turism, inginer industrie alimentara, inginer electromecanic, inginer industria textila, tehnician in industria lemnului, tehnician in telecomunicatii si tehnician de productie.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img