28 octombrie 2024
ActualitateVolei masculin / Stiinta mai are nevoie de o victorie pentru a...

Volei masculin / Stiinta mai are nevoie de o victorie pentru a evita retrogradarea: Inca un meci decisiv

Este 2-1 la general. Dupa un meci nebun, in care oaspetii au condus cu 2:0 in doua seturi identice: 25-21, 25-21. In actul al treilea, ca si in precedentele doua, astudentii” au avut 3-0, dar de aceasta data au reusit sa se impuna: 25-17. Dezechilibrat in prima jumatate (11-6, 13-7, 16-10), setul al patrulea s-a incheiat la limita, 25-23, conditii in care jocul cu nr. 3 din play-out s-a decis in tie-break. Unul de infarct. Bacauanii au avut 4-1, apoi Torpi
s-a dus la 11-13! Cu un atac al lui Iosef si un punct direct reusit de Cosarev, balanta s-a reechilibrat. Iar victoria a trecut in tabara Stiintei cu 15-13, odata cu cresterea sanselor de evitare a retrogradarii. Voleibalistii bacauani mai au nevoie de un succes pentru a se mentine in prima liga si beneficiaza din nou, astazi, de avantajul terenului propriu pentru a-si indeplini obiectivul.
aA fost un meci deosebit de greu. Echipa de copii talentati de la Targu Mures a jucat pe o miza mai mica, a venit sa-si faca jocul. La noi, incarcatura psihica si-a spus cuvantul. Am jucat si fara cel mai bun jucator al nostru, Lazarev, dar ne-a ajutat Dumnezeu sa castigam”, a spus antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru.
Stiinta: Manda, Iosif, Ghencioiu, Sclearenco, Lazar, Sova – Sceglov. Au mai jucat: Cosarev, Martin, Stefan.
Torpi: Raileanu, Veber, Farcas, Schiess, Pop, Tabacaru. Au mai jucat: Cuciureanu, Dinca, Petraru.

Dana Popa





spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img