27 octombrie 2024
ActualitateTaximetrista model. Clientii nu se zgarcesc deloc cu bacsisurile

Taximetrista model. Clientii nu se zgarcesc deloc cu bacsisurile

De ceva timp, un taxi din Bacau este mai cautat ca oricand, dar nu pentru ca tariful ar fi mai mic. Ci pentru ca masina respectiva este condusa de o soferita bruneta, cu doi ochi incredibil de albastri, o talie ca de viespe si buze rumene. Clientii isi pierd deseori capul, dupa o cursa cu focoasa taximetrista si intotdeauna lasa bacsisuri consistente.

Marina Iorga (33 de ani) are un an de cand face taximetrie si simte aceasta meserie in sange. „Am ajuns sa conduc masina dintr-o intamplare. Sotul meu, care este tot taximetrist, a avut anul trecut permisul suspendat pentru trei luni. Cum exista pericolul sa ramana fara contractul cu firma de taximetrie, m-am urcat eu la volan. Si nu am mai renuntat la el, nici dupa ce sotul meu si-a recapatat permisul”, spune zambind tanara. Programul Marinei este infernal. Femeia mai are o slujba, unde lucreaza ca si consultant marketing, plus ca acasa o asteapta doi copii. O fetita in clasa I si un baietel de doi ani si jumatate. „Plec de acasa la 5.30. Pana dupa-amiaza la 16.00 fac taximetrie. Cand ajung acasa, fac lectiile cu fiica-mea, dupa care plec la celalalt serviciu. Cand ma intorc, pe la 23.00, ma joc cu fiul meu, si asta se intampla zilnic”, povesteste Marina Iorga.



Barbatii raman blocati cand o vad pe Marina la volan

Taximetrista este constienta cat de periculoasa e aceasta meserie, mai ales pentru o femeie. Marina spune ca incearca sa evite cat de mult poate cursele in afara municipiului si persoanele dubioase. „Pana acum n-am patit-o. Dar stiu ca e periculos sa fac taximetrie. Oricum, mi-am facut un cerc de persoane care apeleaza la serviciile mele”, declara soferita. Pe de alta parte, femeia are si de castigat pentru ca este atat de atragatoare. Barbatii-clienti sunt atat de derutati, cand o vad la volan, incat se uita de doua ori sa vada daca nu s-au urcat in alta masina. „Si mai intotdeauna auitaa sa ia restul”, recunoaste frumoasa femeie. Marina Iorga nu neaga ca a prins tupeul specific taximeristilor si in unele situatii mai incalca regulile de circulatie. In ce-l priveste pe sotul ei, acesta accepta tacit concurenta in casa. „Nu-i gelos, sau daca este nu o arata, rade soferita. Oricum, nu are nici un motiv de gelozie. Exista incredere reciproca!”

Lili Adochit



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img