27 octombrie 2024
ActualitateIftimoaie la... puscarie: "Italia se castigau bani usor din furturi"

Iftimoaie la… puscarie: „Italia se castigau bani usor din furturi”

Vedeta Local Kombat, Ionut Iftimoaie, a fost prezenta, ieri, in Penitenciarul Bacau, la inaugurarea salii de forta din unitatea de detentie. Iftimoaie le-a recomandat detinutilor sa profite de timpul pe care-l au la dispozitie si sa faca miscare. Tot speech-ul vedetei a fost transmis in direct de televiziunea proprie a penitenciarului.

Un tanar modest, volubil si cu o experienta de viata de exceptie. Acesta este Ionut Iftimoaie, vedeta Local Kombat, de loc din orasul Comanesti. „Am plecat la 19 ani din tara. De ce? Voiam altceva pentru mine. Nu credeam ca am sanse sa ma realizez in Comanesti”, recunoaste vedeta. Ionut a ales Italia, unde a muncit pe branci sa puna un ban deoparte. „Era simplu sa fac bani din furturi sau alte ilegalitati. Dar am preferat sa muncesc pentru tot ce am obtinut. Si nu mi-a fost simplu. Trudeam de dimineata pana seara pe santier. Apoi mergeam la sala. Sportul m-a ajutat enorm”, povesteste Iftimoaie. Vedeta nu a uitat primul sau meci important care s-a finalizat cu o victorie. Dupa cum isi aminteste permanent de infrangerile inerente intr-un sport de contact. „Oricum, m-au stimulat. Am trecut destul de usor de la amatori la profesionisti. Ce pot sa va spun este faptul ca din lupte nu am castigat bani. Cel putin, nu in Italia. Dimpotriva, dadeam bani ca sa pot participa la competitii. Italienii ma iubeau. Ma alintau aromenul di Romaa, romanul din Roma, ceea ce pentru mine conta foarte mult”, marturiseste comanesteanul. Ionut si-a dorit sa lupte acasa, in fata romanilor, iar visul i s-a implinit. Acum, lumea il cunoaste pe Iftimoaie nu doar ca luptator! Oamenii vorbesc si despre Iftimoaie actorul, Iftimoaie dansatorul, Iftimoaie familistul!



Puscariasii l-au primit cu pupaturi pe Iftimoaie

Detinutii l-au intampinat pe Iftimoaie cu strangeri de mana si chiar imbratisari. Vedeta Local Kombat le-a recomandat persoanelor private de libertate sa faca miscare si sa-si canalizeze energiile cat mai pozitiv cu putinta. „Pe mine sportul m-a ajutat foarte mult si m-a facut sa iau deciziile corecte. Daca m-am realizat in viata este numai datorita sportului”, le-a spus Ionut Iftimoaie detinutilor. Sala de forta a Penitenciarului Bacau a fost construita intr-un vechi garaj. Desi nu este foarte mare, detinutii au destul loc pentru a-si consuma energia. Prioritate la aparatele de forta vor avea persoanele private de libertate aflate in regim de maxima siguranta, dar si cele din regimul deschis. „Deocamdata femeile din unitatea de detentie nu si-au exprimat dorinta de a fi trecute pe lista persoanelor care vor sa faca miscare. Daca vom avea solicitari din partea lor, ne vom gandi la un program, incat sa se bucure si ele de miscare”, ne-a spus Claudiu Margasoiu, directorul Penitenciarului Bacau.

Lil



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img