26 octombrie 2024
ActualitateAtacat de un pervers sexual

Atacat de un pervers sexual

Barbatul spune ca abia a scapat din mainile homosexualului

Un barbat in varsta de 55 de ani, din comuna Parava, declara ca un consatean, cu apucaturi deloc ortodoxe, a vrut sa-l posede sexual chiar in propria sa curte. Constantin Pintilie sustine ca tanarul lui vecin a apucat sa-l dezbrace pe jumatate, dar nu a reusit sa-si duca pana la capat intentia perversa. Victima se plange ca, de frica violatorului, a sunat la 112, dar politistul din comuna i-a spus ca va face cercetari in ziua urmatoare.

Poveste incredibila in localitatea Dragusani Schit, comuna Parava. Constantin Pintilie, un localnic in varsta de 55 de ani, sustine ca un vecin a vrut sa-l violeze si ca foarte greu a scapat din mainile sale. „Duminica seara m-am dus la un chiosc sa cumpar un bidon de bere, ne spune victima. Recunosc, am baut si acolo un bidon, iar unul l-am luat pentru acasa. Cand am ajuns in fata portii, m-am intalnit cu un tanar din sat, Costica N., care s-a luat de mine. Nu spunea nimic, doar tragea de haine. Am reusit sa intru in curte, insa nu am scapat de el. A intrat dupa mine si a reusit sa ma dezbrace pe jumatate”. Speriat de moarte, barbatul a inceput sa strige dupa ajutor, dar vecinii sai nu au avut nicio reactie. In cele din urma, Pintilie a reusit sa se refugieze in casa, unde tanarul nu a avut curajul sa mai intre. „Mi-au ramas in curte pufoaica, caciula si pantofii. Cand a vazut ca am izbutit sa ajung in casa, Costica N. a inceput sa arunce cu pietre in geam”, povesteste victima.
De frica unui viol, Pintilie a dormit cu un vecin



Costica Pintilie sustine ca imediat ce a scapat de pervers a pus mana pe telefon si a sunat la Politie. „Si pe mine m-a sunat si mi-a spus ce i s-a intamplat. Imediat am sunat la 112 si am anuntat grozavia. Dupa cate mi-a spus fratele meu, niciun politist nu s-a deplasat la casa parinteasca sa vada ce s-a intamplat. Au spus ca o sa faca ancheta a doua zi dimineata. Nu stiu daca este posibil asa ceva. Esti atacat la tine in curte, iar politistii spun ca vor lua masuri a doua zi. De ce nu a treia zi sau peste o saptamana?!”, spune revoltata Maria Diaconu, sora victimei. Oricum, Constantin Pintilie sustine ca nu a avut o noapte deloc linistita. „Imi era teama ca individul care m-a atacat intra peste mine si ma omoara in casa. Am apelat la un vecin sa vina si sa doarma la mine. Sincer sa fiu, mi-a fost tare frica”, se plange barbatul agresat. Ieri, se dusese vestea in sat despre patania lui Constantin P. Numai ca, localnicii cand auzeau cine este presupusul agresor scuturau din cap a neincredere. „Il stim bine pe Costica N. E baiat bun si harnic. Nu credem sa aiba astfel de apucaturi”, au spus la unison satenii. In ce o priveste pe mama „perversului”, aceasta a sarit ca arsa, cand a aflat ce acuze ii aduce Constantin Pintilie. „Cum sa spuna astfel de pozne despre fiul meu?!, s-a crucit femeia. Il rup in bataie, daca il prind!”. De cealalta parte, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bacau sustin ca realitatea este cu totul alta decat cea prezentata de Constantin Pintilie. „A sunat prin 112, la ora 22.10. Am fost anuntati de conflictul dintre cei doi si de spargerea a doua geamuri. Postul de Politie Parava a fost anuntat la 22.15, iar un agent a ajuns la fata locului la 22.30. Reclamantul era intr-o stare avansata de ebrietate, asa ca a fost chemat a doua zi la Post pentru declaratii”, ne-a precizat subinspector Narcisa Butnaru, ofiterul de presa al IPJ Bacau. Ambii protagonisti au fost avertizati si in cauza s-a intocmit dosar penal pentru lovire si distrugere. Ancheta este in plina desfasurare.
Lili Adochitei
Roxana Neagu



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img