22 octombrie 2024
ActualitateBebelus de nici doi anisori agresat sexual

Bebelus de nici doi anisori agresat sexual

Violata de propriul tata

O fetita de nici doi ani a fost violata de tatal ei, doua zile la rand. Constantin Aprodu, de 35 de ani, din Moinesti, si-a pregatit din timp terenul. Cu o zi inainte, el a imprumutat o alifie de la o vecina, chiar sotia preotului, motivand ca nevasta sa l-a trimis. Micuta a ajuns la spital in stare grava. Medicii se lupta acum pentru viata fetitei si spun ca vindecarea se va face foarte greu. Tatal a ajuns la Psihiatrie. Mai grav este ca s-ar putea ca el sa scape de pedeapsa cu inchisoarea.



Nicoleta, o fetita de un an si noua luni, a fost abuzata sexual chiar de tatal ei. La nici doi ani, viata micutei a fost marcata pentru totdeauna de propriul tata. Acesta si-a violat copila cu o salbaticie de nedrescris, doua zile la rand. La sfarsitul saptamanii trecute, Constantin Aprodu a pus ochii pe fiica lui, fara nicio remuscare. Se pare ca barbatul a premeditat abuzul sexual, pentru ca inainte de a trece la fapte a batut la usa unei vecine, culmea, chiar sotia preotului, si a cerut o alifie. Individul a motivat ca nevasta sa are nevoie de crema respectiva, pentru ca s-a lovit la un picior. Imediat ce a ramas singur cu fiica sa, Constantin si-a pus planul in aplicare. Si-a batut joc de micuta si a intretinut cu ea relatii sexuale anale, ca un animal turbat. Si poate ca totul ar fi continuat, daca mama nu ar fi vazut, sambata, 25 octombrie, spre seara, ca fetita are sange la fund si nu mai retine materiile fecale. A cerut explicatii sotului, dar acesta a motivat ca Nicoleta a cazut si s-a lovit.

Acuzat de viol in forma agravanta

Doar la insistentele rudelor, femeia si-a dus copilul la spitalul din Moinesti, iar medicii au constatat ca fetita a fost violata. aInspectoratul de Politie a fost sesizat despre acest caz de medicii de la spital, a precizat subinsp. Narcisa Butnaru, reprezentantul Politiei Bacau. Ulterior, si mama a depus plangere impotriva sotului. In timpul audierilor, acesta si-a recunoscut fapta. Dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, barbatul urmand sa fie cercetat pentru infractiunea de viol.” Nicoleta a ajuns ulterior, in urgenta, la Spitalul de Pediatrie Bacau.

Medicii s-au crucit

In urma examenului medical de specialitate s-a stabilit ca micuta are multiple rupturi anale si rectale, cu fisuri ale sfincterului anal. Din aceasta cauza, fetita nu poate retine materiile fecale. aEste un caz foarte grav, ne-a declarat dr. Mihail Babin, care s-a ocupat de caz. Situatia fetitei este cu atat mai dificila cu cat ea a fost prezentata tarziu la medic. Trebuie supusa unor operatii multiple. In cei aproape 40 de ani de cariera nu am intalnit un asemenea caz. Este incredibil! Cazul nu este normal nici pentru animale, daramite la oameni.” In spital, fetita a fost internata impreuna cu mama ei. Florentina Carabei (24 de ani), mama copilului, sustine ca nu a fost martora la agresiunea sotului ei si nu a stiut nimic, deoarece el i-a ascuns acest lucru. aEu nu eram acasa, am fost la treaba, sustine Florentina. Fetita a ramas cu el. Nu mi-am dat seama ca face asemenea chestii. Cand am venit acasa am gasit-o pe fata gaurita la fund. L-am intrebat pe Costel ce are fata si el mi-a zis ca nu are nimic, ca a cazut. O tine intruna ca a cazut”.

S-ar putea sa scape

Potrivit primelor cercetari, fetita fusese lasata in grija bestiei chiar de propria mama, care avea treaba in oras. Timp de doua zile aceasta a dat crezare spuselor barbatului care a linistit-o ca fata se plange de dureri in zona anala pentru ca a cazut si s-a lovit. aDeocamdata barbatul a fost retinut, iar barbatul a fost trimis la o expertiza psihiatrica ca sa vedem daca are discernamant”, a declarat si comisarul sef Gelu Margina, seful Politiei din Moinesti. Ieri Constantin Aprodu a fost consultat de medicii de la Serviciul de Medicina Legala. aA mai avut niste internari la Psihiatrie cu oligofrenie grad I, a confirmat dr. Dorina Iftimie, medic primar legist. La examinarea de acum se pare ca a avut niste tulburari cu inclinatii spre pedofilie. Are nevoie de o expertiza si la Iasi.” Barbatul se pare ca este nebun cu acte, pentru ca in 1997 a fost internat la Socola. Acum el este in ingrijirea medicilor de la Psihiatrie si va fi transferat din nou la Socola. Fapta sa este pedepsita cu inchisoarea de la 10 la 25 de ani. Mai grav este ca s-ar putea ca barbatul sa scape nepedepsit. Scris de Roxana Neagu, Elena Tintaru, Silvia Patrascanu



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img