18 octombrie 2024
ActualitateUltima solutie, detectorul de minciuni / O copila le-a spus parintilor ca...

Ultima solutie, detectorul de minciuni / O copila le-a spus parintilor ca a fost violata

O mama vrea sa se convinga daca fiica sa minora a fost violata sau a intretinut de buna voie relatii sexuale cu un vecin. Cristina S. spune ca a pierdut controlul asupra copilei, cat timp a fost plecata in strainatate. Desi a ramas in grija bunicii, minora a ajuns in bratele unui barbat de 36 de ani.

A plecat sa castige un ban in Italia, dar si-a scapat de sub control copiii. Este povestea unei mame din Milestii de Sus, care acum se da de ceasul mortii sa repare ceea ce a stricat in urma cu un an. aAm plecat din tara in luna decembrie a anului 2006, povesteste cu lacrimi in ochi Cristina S. (35 de ani). Cei doi copii, fetita de 13 ani si baiatul de 12 ani, au ramas in grija sotului. Anul trecut a plecat si sotul in strainatate. Ne-am facut planul ca amandoi vom reusi sa agonisim mai repede niste bani, pentru siguranta noastra si a copiilor”. Dupa ce si capul familiei a luat calea pribegiei, cei doi minori au ramas in grija bunicii paterne. Daca nu au fost probleme cu baiatul, nu acelasi lucru s-a intamplat cu fata. Aceasta a cazut rapid in mrejele farmecelor unui vecin, un barbat destul de copt la trup, dar nu si la minte, care nu a avut nici o retinere sa intretina relatii sexuale cu o copila de 14 ani. aEu vorbeam aproape in fiecare seara cu copiii, dar abia in luna iulie mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu fata mea. In august s-a intors in tara sotul meu sa vada ce s-a intamplat. Atunci a aflat ca Irina a fost violata. A depus plangere la Politie, ca altceva nu mai avea de facut”, se jeluie mama.



Iubaretul a fost condamnat cu suspendare

Ancheta in acest caz a decurs destul de rapid. Spre stupoarea parintilor, fata de declarat anchetatorilor ca a intretinut relatii sexuale de buna voie cu vecinul de 36 de ani si ca ea il iubeste. Cu toate acestea, barbatul a fost trimis in judecata pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora. A fost condamnat la doi ani cu suspendare. aMi se pare strigator la cer. A fost violata o fata de 14 ani, iar judecatorii nu-l pedepsesc pe autor. Fata mea a declarat ca a intretinut relatii sexuale de buna voie, numai de frica. Vecinul a amenintat-o ca, daca nu spune asa, va avea de patimit. Dar mie mi-a spus ca a fost fortata sa faca acest lucru”, incearca sa convinga mama. Cu toate acestea, un sambure de indoiala a incoltit in sufletul ei. Mai ales ca, la scurt timp de la proces, Irina a fugit de doua ori la iubitul ei tomnatic. De fiecare data parintii au sesizat Politia despre disparitie si de fiecare data copila a fost gasita la vecinul iubaret. Pe de alta parte, Cristina S. recunoaste ca a scapat fata de sub control. Cat ea a fost plecata in Italia, pustoaica a ajuns la Centrul de Minori, unde a ramas cateva luni. aEa spune ca ii este frica, de asta face ce ii spune Mihai U. Nici eu nu mai stiu ce sa cred. Este copilul meu si nu mai stiu ce sa fac. A fost un copil bun, nu mi-a facut necazuri. Parca totusi nu-mi vine sa cred ca ma minte cu atata nerusinare”, spune Cristina S. Femeia sustine ca face demersuri pentru a-si duce fiica la detectorul de minciuni. Inca nu este convinsa ca Irina poate avea doua fete.Scris de Lili Adochitei



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img