19 octombrie 2024
ActualitateMama batuta si violata de propriul fiu / Individul abia s-a eliberat...

Mama batuta si violata de propriul fiu / Individul abia s-a eliberat din puscarie

Grozavie in localitatea bacauana Damienesti. O femeie in varsta de 67 de ani a fost batuta cu salbaticie de unul dintre fii, dupa care a fost siluita. Violatorul a fost prins in fapt chiar de fratele lui mai mic. Ionut Agripinei (35 de ani) este arestat preventiv pentru viol si vatamare corporala grava.

Nenorocirea s-a intamplat in dimineata zilei de 1 octombrie. Chiar de la primele ore, Ionut Agripinei s-a dus la un bar din localitate, unde s-a cinstit cu mai multe pahare de alcool, dupa care a revenit acasa cu chef de amor. A pus ochii pe batrana lui mama, care trebaluia prin curte. Fara menajamente, fiara cu chip de om a tras-o pe femeia de 67 de ani in bucatarie si a inceput sa traga de ea. Cum Maria Agripinei s-a opus si l-a ocarat pe fiul incostient, acesta a luat foc. Fara pic de mila i-a dat cativa pumni in fata babutei, care a cazut inconstienta. Apoi, Ionut a dezbracat-o si a inceput sa o siluiasca. Invalmaseala din casa a fost auzita de un alt fiul al Mariei Agripinei, Marius, care a dat buzna in incapere sa vada ce se intampla. A ramas socat cand si-a vazut mama plina de sange si pe fratele lui mai mare care o viola. Imediat mezinul a scos femeia din mainile bestiei si a dus-o la un vecin. Apoi a mers tinta la postul de politie.



Babuta a ramas fara fata

Victima a fost transportata imediat la Spitalul Judetean de Urgenta in stare critica. aPacienta a ajuns la noi cu un traumatism facial grav si policontuzionata prin agresiune. Dupa primele ingrijiri, femeia a fost trimisa la o clinica de specialitate din Iasi, pentru investigatii suplimentare”, ne-a declarat dr. Liliana Petrescu, medic primar la Unitatea Primiri Urgente. Si medicii legisti s-au crucit cand au vazut-o pe Maria Agripinei. aFemeia a fost lovita cu violenta. Totodata s-a confirmat si violul. Victima nici nu putea vorbi. Are dubla fractura de mandibula, un hematom urias si chiar contuzie cerebrala, cu sangerare pe creier. Este confuza si in stare de soc. E dramatic ce s-a intamplat”, ne-a spus si dr. Nori Weisselberg, medic legist la Serviciul de Medicina Legala Bacau.

Violatorul abia a iesit din puscarie

Dupa interventia fratelui mai mic, Ionut Agripinei a fugit de acasa. aPolitistii din comuna s-au mobilizat imediat si au inceput operatiunea de cautare. S-au organizat mai multe filtre si s-a luat legatura cu posturile de politie din localitatile vecine”, ne-a declarat subinspectorul Narcisa Butnaru, ofiterul de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Bacau. Violatorul a fost prins abia in ziua de 2 octombrie. Statea ascuns intr-un lan de porumb situat in apropierea casei. El a fost retinut 24 de ore pe baza de ordonanta, iar ieri a fost prezentat judecatorului cu propunerea de arestare preventiva pentru infractiunile de viol si vatamare corporala. Ionut Agripinei nu este usa de biserica. El a mai fost condamnat pentru viol, talharie si furt. A fost eliberat conditionat in ziua de 23 iulie, cu un rest de executat de 932 de zile. Dupa noua isprava, individul va imbatrani dupa gratii. Cazul a ingrozit intreaga comunitate. La nivelul Inspectoratului de Politie niciunul dintre politisti nu isi aducea aminte sa se mai fi confruntat vreodata cu o asemenea fapta. Scris de Roxana Neagu, Lili Adochitei



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img