18 octombrie 2024
ActualitateStavarache a varsat vidanja minciunii in direct

Stavarache a varsat vidanja minciunii in direct

Locatarii de pe Pictor Aman numarul 5 nu mai suporta mizeria si mai ales dejectiile din subsolul blocului. Oricand se pot imbolnavi. Situatia devenind insuportabila s-au plans in repetate randuri la Primarie. Degeaba. Cum in audienta la primarul municipiului nu aveau sansa sa intre, au profitat de spectacolul televizat pe care Romeo Stavarache l-a dat pe un post local saptamana trecuta si i-au cerut ajutorul in direct. Raspunsul a venit prompt: aE vorba de blocul ala pe care l-am refacut? Am bagat o gramada de bani in blocul ala ca sa-l refacem. O sa trimit RAGC sa facem treaba. Luni sau marti (29-30 septembrie, n.red.), trimit acolo vidanja. N-am sa uit!”
primarul Romeo Stavarache – joi, 25 septembrie – in timpul aaudientelor” in direct la o televiziune

Miercuri, 1 octombrie, situatia locatarilor din blocul social a ramas neschimbata. Cei care locuiesc la parter sau la primul etaj au depasit limitele rezistentei si ale rabdarii.



aEste mizerie si rahat peste tot. Nu este o conducta buna in blocul asta. Am pus toti bani mana de la mana si am facut o improvizatie. Am construit o conducta la temelia cladirii pe unde sa se scurga surplusul din subsol. Ca acolo e plin ochi.”
Neculai Borcea

aParca suntem pe alta lume. A mai venit RAGC pe aici, dar tot mai este mizerie. Apa aia murdara intra si la mine in casa. Vara nici nu poti sa stai! Suntem aici ca intr-o ghena de gunoi in mijlocul orasului. Vrem si noi civilizatie, ca n-am intrat degeaba in UE. N-avem caldura, n-avem apa, nici gaze si mai stam si in putoare.”
Viorica Nitu

aE jale aici, de cand m-am mutat. Oamenii din Primarie nu ridica niciun deget. Am facut nenumarate apeluri in numele locatarilor din acest bloc, dar nu s-a deplasat nimeni.”
Victoria IrimiaScris de DSA



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img