28 octombrie 2024
ActualitateOferte generoase de munca in UE pentru ingineri si cadre medicale

Oferte generoase de munca in UE pentru ingineri si cadre medicale

Ultima oferta de locuri de munca din statele Uniunii Europene, precum si din alte tari care nu sunt membre ale acesteia, este destul de atractiva si se adreseaza mai ales persoanelor cu studii postliceale ori superioare.

Astfel, aproape 150 de posturi vacante din tari precum Marea Britanie, Irlanda, Spania, Germania, Republica Ceha ori Norvegia isi asteapta acum candidatii. Unitati medico-sociale engleze cauta spre angajare 51 de asistenti medicali generalisti si 10 asistenti de anestezie si terapie intensiva.



Tot in Marea Britanie se gaseste câte un post de analist financiar, administrator baze de date MSSQL Server 2008, analist programator, senior programator si programator. Ofertele sunt valabile pâna in data de 31 martie 2014. Tot lumii medico-sanitare le sunt destinate si joburile din Irlanda.

Spitale ori cabinete medicale de aici au nevoie de 10 psihiatri, un doctor oftalmolog si 14 asistenti medicali, posturi care pot fi accesate pâna la 1 iunie 2014. La rândul lor, firme din Spania pun la bataie pâna in 24 mai a.c. 38 locuri de munca de inginer in sectorul farmaceutic, IT, auto sau aeronautica ori proiectare utilaje producere cablu.

Tot de ingineri sunt si cele 8 posturi disponibile din Norvegia (pâna in 31.03.2014) iar Germania are liber (pâna la 31 martie) câte un loc de instalator intretinere, asistent medical, specialist electronica, electrician, mecanic instalator instalatii sanitare, de incalzire si aer conditionat, ingrijitor batrâni si insotitor persoane in vârsta. In Republica Ceha sunt 3 locuri de tehnician IT care expira la 31 martie 2014.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img