28 octombrie 2024
ActualitateBilete de tratament doar in statiunile Casei Nationale de Pensii

Bilete de tratament doar in statiunile Casei Nationale de Pensii

Pensionarii care sperau ca macar in aprilie vor merge intr-o alta statiune decât cele in care baza de tratament apartine Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP) trebuie sa mai astepte pâna ce dorinta lor le va fi indeplinita. Si pentru seria a IV-a al carei sejur va incepe in data de 3 aprilie 2014, Casa Judeteana de Pensii (CJP) Bacau a primit bilete numai pentru statiunile in care are baza de tratament CNPP.

Astfel, pentru aceasta serie i-au fost repartizate 74 locuri in statiunile 1 Mai, Amara, Covasna, Moneasa, Nicolina, Olanesti, Pucioasa si Sarata Monteoru. Din cele 74 bilete, 58 sunt alocate automat pensionarilor care au depus cerere pentru a merge la tratament balnear in luna aprilie in statiunile amintite.



Ei trebuie sa se prezinte la CJP Bacau ca sa-si ridice biletul pâna in data de 28 martie 2014. Restul de 16 bilete au fost scoase la vânzare libera, deoarece nu s-a inregistrat nicio solicitare. Pensionarii care vor sa cumpere un bilet trebuie sa depuna cuponul de pensie din luna martie. Toti solicitantii vor prezenta si biletul de trimitere de la medicul de familie ori de la specialist.

Daca vor sa beneficieze de gratuitate, persoanele cu dizabilitati vor depune certificatul de incadrare in grad de handicap si „Programul individual de reabilitare si integrare sociala”. Acest document se obtine de la Comisia Judeteana de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulte.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img