28 octombrie 2024
ActualitateO bacauanca a fost premiata la Gala Nationala a Asistentei Sociale

O bacauanca a fost premiata la Gala Nationala a Asistentei Sociale

Anul acesta, Ziua Mondiala a Asistentei Sociale, care se sarbatoreste in cea de-a treia marti din luna martie, a fost celebrata intr-un mod inedit si i-a adus unei bacauance un premiu pe deplin meritat. Evenimentul a fost marcat si prin Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala, care s-a desfasurat la Teatrul Nottara, din Bucuresti, in ziua de 18 martie.

Manifestarea a avut drept scop recompensarea performantei si excelentei celor care si-au adus contributia la dezvoltarea asistentei sociale si la promovarea profesiei de asistent social. Pentru cele 18 premii care au fost decernate in cadrul galei au fost nominalizate nu mai putin de 570 persoane. In etapa de vot online s-au inregistrat peste 93.000 de voturi pentru persoanele nominalizate.



In urma acestui vot s-a calificat in finala si Rodica Marinoiu, coordonator al SOS Centrul de consiliere si sprijin pentru copii si parinti Bacau. Reprezentantei judetului Bacau i-a fost decernat premiul pentru „asistentul social in domeniul asistentei sociale comunitare”, astfel ca se numara printre cei 18 premiati la prima editie a Galei Nationale. Sa mai notam ca evenimentul a prilejuit si marcarea a 20 de ani de la prima promotie de asistent social si a 10 ani de la reglementarea acestei profesii.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img