21 septembrie 2024
EvenimentIncendii de vegetație uscată

Incendii de vegetație uscată

Duminică, 16 martie a.c., la ora 17.45, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Comăneşti s-a deplasat în comuna Asău, sat Apa Asău, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe o păşune care aparţine numitului D. A., în vârstă de 65 de ani.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars circa 2.000 mp litieră, cioate şi vegetaţie uscată. Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Asău.



La ora 18.27, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Chimiei, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran care aparţine Consiliului Local Bacău. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars circa 200 mp vegetaţie uscată.

La ora 18.39, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în municipiul Oneşti, cartierul Belci, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran care aparţine Consiliului Local Oneşti. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars circa 2,5 ha stuf şi vegetaţie uscată.

SURSA: ISU Bacau



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img