22 septembrie 2024
EvenimentAmbasadorul Olandei a vizitat Bacaul

Ambasadorul Olandei a vizitat Bacaul

Excelenta Sa Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei in România, a vizitat, ieri, Institutia Prefectului. El a fost insotit de Andre Muit, presedintele Asociatiei Betania.

Exprimând importanta investitiilor pentru dezvoltarea economica a unui stat, Excelensa Sa a subliniat ca Olanda este interesata de dezvoltarea schimburilor economice cu România, existând o larga deschidere pentru colaborare si in domeniul cultural, sportiv si academic, precum si de extinderea infratirilor intre orase, interesul pentru Bacau fiind determinat si de nivelul colaborarii româno-olandeze dezvoltat de André Muit.



”Este important ca România sa fie interesata a se dezvolta ca o tara de productie. Olanda poate oferi sprijin în acest sens si ne dorim parteneriate comune. E foarte important ca autoritatile sa asigure climatul potrivit pentru dezvoltarea initiativelor. Ne dorim, de asemenea, ca statul de drept sa fie cu adevarat functional în România si cât mai multi români din Olanda sa lucreze legal.

Sunt români profesionisti care ofera servicii de calitate în Olanda, însa la preturi mult sub nivelul pietei locale, ceea ce determina un dezechilibru concurential în defavoarea investitorilor autohtoni ori din alte state. Ne dorim specializarea firmelor pe sectiuni de productie pentru a determina o colaborare strânsa între firmele care asigura productia partilor componente ale unui produs finit”, a declarat Excelenta Sa Matthijs van Bonzel.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img