21 septembrie 2024
ActualitateGogule, probleme, ma?

Gogule, probleme, ma?

Impartirea pe colegii a judetului Bacau in vederea ununominalului din aceasta toamna da frisoane politicienilor de pe Bistrita. Dupa ce au iesit la cersit de voturi cu ce aveau mai bun la alegerile locale, alde Romica, Nicu, Gabitu &ampcomp si-au dat seama ca in visteria de cadre a partidelor bate vantul. Mai pe intelesul tuturor, oameni politici in stare sa determine un vot masiv la noi in judet nu mai sunt de mult. Cei inca inregimentati in partide au bube mari in dosare, pe la DNA si alte astfel de institutii. Vidul de politicieni seriosi, muncitori, iubiti de popor de la nivel national se face resimtit si in ograda politichiei bacauane.
De ce nu sunt oameni eligibili? Pentru ca, in marea lor majoritate, oamenii cu carnet de partid si functie s-au manjit deja. Sefii lor la fel. Unii s-au aranjat in posturi caldute la locale, cei ramasi nu vor sa se bage in gura lupului, tinerii ar vrea, dar nu sunt bagati in seama. Acum politicienii se cearta pe colegii. Mai pe inteles, nimeni nu vrea sa se intalneasca de exemplu cu Hrebenciuc in colegiu. In judet, baronii locali isi vor pune oamenii lor ca sunt, zic ei, tartori in zona.
Pana cand clasa politica nu isi va avorta balastul, oferta de toamna pentru parlamentare nu va fi atragatoare.
Apropo de avort. Colegii mei au descoperit ca tot mai multe tinere avorteaza la varsta la care ar trebui sa se joace cu papusile. Numarul acestora este ingrijorator chiar si pentru o societate cu capul in nori cum este cea romaneasca.
Avem probleme, dar dupa exemplul lui Gogu, le rezolvam cat ai clipi. Ca doar suntem descurcareti.Scris de Laurentiu Botin





spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img