21 septembrie 2024
EvenimentTrafic feroviar si aerian in dificultate, in Bacau

Trafic feroviar si aerian in dificultate, in Bacau

În urma noilor avertizari meteo de ninsoare si viscol, emise de Administratia Nationala de Meteorologie, angajatii companiilor feroviare vor comunica permanent modificarile care intervin în graficul trenurilor si vor interveni cu utilaje pentru deszapezire, astfel încât circulatia trenurilor sa se desfasoare în conditii de siguranta pe toate rutele de cale ferata.

Sunt pregatite locomotive Diesel de rezerva în toate zonele afectate, precum si plugurile de zapada. De asemenea, se va asigura alimentarea cu energie electrica a garniturilor aflate în stationare, pentru a fi mentinuta caldura în trenuri.



Deoarece exista posibilitatea aparitiei de noi modificari/perturbari în programul de circulatie al trenurilor, pasagerii trebuie sa se intereseze, înainte de calatorie, despre conditiile meteo si sa apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca.

In judetul Bacau, conform situatiei transmise de Ministerul Transporturilor ieri, la ora 15, era oprita circulatia garniturilor 1753 Bucuresti Nord – Suceava, 1754 Suceava – Bucuresti Nord, 5301 Marasesti-Comanesti, 5302 Comanesti-Marasesti, 5312 Onesti-Marasesti, 5326 Comanesti – Onesti, 1856 Suceava Nord-Marasesti, 1857 Marasesti-Suceava.

Traficul aerian este operational pe Aeroportul din Bacau, dar in conditii dificile, din cauza “zapezii grauntoase, a aerului cetos si a temperaturii scazute”, dupa cum precizeaza o informare a Ministerului Transporturilor.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img