21 septembrie 2024
EvenimentOpt hoti din supermarketuri prinsi in doua zile

Opt hoti din supermarketuri prinsi in doua zile

In această săptămână, jandarmii din cadrul I.J.J. Bacău, în timp ce executau acţiuni specifice de ordine şi siguranţă publică în municipiul Bacău, au constatat 7 infracţiuni de furt cu 8 făptuitori, 3 în ziua de 14 ianuarie, respectiv 4 în 16.01 a.c..

Furturile au avut loc în două supermarkete din municipiul Bacău, urmare a aglomeraţiei şi neatenţiei lucrătorilor comerciali, bunurile ( produse alimentare, băuturi, cosmetice şi aparatura de uz casnic), fiind ascunse în buzunarele hainelor sau în genţile proprii.



În urma celor constatate, persoanelor identificate de către jandarmi, având vârste între 14 şi 74 ani, li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, dosarele în cauză întocmite de către jandarmi, urmând să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Prejudiciile în valoare totală de 560 lei, au fost recuperate si predate reprezentanţilor supermarketelor, prejudiciul cu valoarea maximă de 150 lei, reprezentând produse alimentare şi băuturi alcoolice, fiind făcut de către o femeie de 56 ani din Bacău.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img