21 septembrie 2024
EvenimentAccident spectaculos pe strada Pacii

Accident spectaculos pe strada Pacii

Neasigurarea corespunzatoare la plecarea de pe loc, a declansat necazuri in lant pentru un sofer bacauan. Zilele trecute, acesta conducea un autoturism marca Renault si a iesit dintr-o parcare aflata pe strada Pacii din Bacau, taind calea unui Volkswagen al carui sofer circula regulamentar.

Pentru a evita impactul cu autoturismul care i-a iesit brusc in fata, soferul Volkswagen-ului a tras dreapta de volan si s-a izbit violent de un stâlp de iluminat public. Martorii oculari spun ca nu au existat victime in urma accidentului, insa, in masina care a intrat in stâlp se afla o femeie gravida, aceasta fiind preluata de o ambulanta si dusa la Spitalul Judetean Bacau pentru investigatii medicale.



“Pe strada asta se intâmpla o multime de nenorociri. Foarte putin a lipsit ca Volkswagen-ul sa se rastoarne. N-ar fi pentru prima data când s-ar intâmpla asta aici. Merg cu viteza, toti sunt grabiti si n-au vreme sa se asigure”, spune un martor ocular.

In timpul derularii anchetei, politistii au fost sesizati de un barbat ca soferul Renault-ului ar mai fi acrosat o masina inainte. Masina avariata fiind identificata pe strada Cuza Voda si avea urme de avarii pe portiera stânga fata.

Polistii au luat datele autoturismului si ale conducatorului auto, urmând sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs evenimentul. Soferii masinilor implicate in accident au fost testati cu aparatul etilotest, iar politistii au deschis un dosar penal.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img