20 octombrie 2024
ActualitatePloaie... de flori

Ploaie… de flori

Doamnele si domnisoarele care au trecut sambata, intre orele 10 si 13, prin centrul orasului, dar si in altele, precum Piata Centrala sau Piata Sud, au avut parte de o surpriza placuta, pregatita de diferiti oameni politici care au dorit sa isi faca simtita prezenta printr-o floare si o felicitare. Sergiu Sechelariu a fost printre bacauance, cu bratele pline de flori, impartind zambete si buna dispozitie.

Piata Prefecturii, ora 10. Ploaia care cade marunt si enervant, insotita de un frig nepotrivit cu o zi de sarbatoare, ma face sa cred ca ziua de 8 martie va trece neobservata, in ciuda informatiilor din asurse sigure” referitoare la intentia unor organizatii si persoane de a face mici surprize femeilor. Si totusi, la 10,05 isi face aparitia o caleasca, mijloc de transport care starneste destula uimire, dar si zambete in randul trecatoarelor. Incarcata cu garoafe rosii si albe, caleasca este insotita de consilierul independent Ilie Birzu si de cativa copii talentati de la Scoala Stelutelor. Doamnele si domnisoarele care trec prin zona primesc o floare si o felicitare, plus un mic cadou muzical. aMultumesc, este o surpriza placuta si ma bucura acest gest”, spune una dintre doamnele sarbatorite. aEste o zi importanta si este normal sa le sarbatorim pe femei. Este o zi a egalitatii de sanse intre femei si barbati, o zi deosebita si m-am gandit sa ofer tuturor bacauancelor pe care le intalnesc cate o floare si o felicitare, pentru ca nimic nu se poate compara cu dragostea de mama, de fiica, de bunica, de cea draga”, a spus consilierul local Ilie Birzu.



Sergiu Sechelariu a oferit flori bacauancelor

In prag de primavara, cu ocazia zilei de 8 Martie, Sergiu Sechelariu a luat Bacaul la pas, impreuna cu un grup de studenti, impartind flori doamnelor si domnisoarelor. Pe tot parcursul periplului, a fost intampinat cu zambete, iar florile oferite au fost primite din tot sufletul. In ciuda vremii mohorate, buna dispozitie a fost la ea acasa, semn ca anotimpul renasterii isi face simtita prezenta.
Prima intalnire cu bacauancele a avut loc la Piata Sud, unde o mare de oameni l-a impresurat pe Sergiu Sechelariu, care abia mai prididea, cu ajutorul studentilor ce il insoteau, sa imparta flori. Zambete nedisimulate au aparut pe toate fetele, semn de voie buna si simpatie. Dupa cum era de asteptat, o parte dintre bacauanii aflati acolo l-au abordat cu diferite probleme, marea majoritate de ordin social. Lipsa locuintelor, drumurile in stare proasta si multe altele au fost necazurile pe care bacauanii au tinut sa i le impartaseasca lui Sergiu Sechelariu.

Un semn de primavara cu ocazia lui 8 Martie

Urmatoarea oprire a fost in centrul orasului, la Hotel Decebal, Luceafarul si Galeriile Adal. Personalul de la receptia hotelui, dar si cel din bucatarie, a avut parte de o placuta surpriza cand Sergiu Sechelariu, insotit de un grup de studenti, au intrat cu bratele pline de flori, in semn de stima fata de reprezentantele sexului gingas. In incinta magazinelor, Sergiu Sechelariu a oferit flori atat doamnelor si domnisoarelor aflate la cumparaturi, cat si celor care se aflau la serviciu.
Saloanele Floare de Colt si Andrada au primit, de asemenea, vizita inopinata dar cu siguranta placuta a lui Sergiu Sechelariu Si clientele, aflate in verva pregatirilor pentru surprizele oferite de parteneri, dar si doamnele si domnisoarele care se ocupa de frumoasele Bacaului au primit flori, rasplata fiind zambete sincere si cuvinte de multumire. Acelasi raspuns a fost obtinut si pe strazile Bacaului, unde mii de flori au ajuns in mainile celor ce sunt omagiate de 8 Martie.
Arena Mall a fost punctul terminus al excursului primavaratic al lui Sergiu Sechelariu. Si aici, intr-unul din locurile cele mai atractive pentru reprezentantele sexului frumos, au fost oferite flori, simbol al primaverii pe cale sa inceapa. Cu greu, Sergiu Sechelariu a izbutit sa isi gaseasca un moment de respiro si a intrat intr-o librarie, pentru a completa cadoul pentru sotia sa cu un splendid album cu reproduceri dupa icoane bizantine. Apoi a revenit la flori si buna dispozitie, alaturi de studentii ce i-au stat tot timpul aproape. Tuturor femeilor, a caror zi a fost celebrata ieri, Sergiu Sechelariu a tinut sa le transmita cele mai calduroase urari, „O primavara linistita si plina de bucurii le doresc tuturor femeilor, a caror zi o celebram, astazi, cu totii”, a declarat Sechelariu, inainte de a se dedica, din nou, oferirii de flori.

Partidele s-au intrecut in flori

Si tineretul Partidului Conservator si-a adus aminte de femei. In frunte cu presedintele organizatiei municipale, Gabriel Lupu, tinerii conservatori au oferit flori in Piata Sud, dar si la Spitalul Judetean – Sectia Boli Infectioase si in alte locatii din oras. aZiua de 8 martie nu putea trece neobservata de partidul nostru si de organizatia de tineret. Ne-am alaturat si noi si am dorit sa felicitam mamele noastre, sotiile sau chiar si trecatoarele pe strada”, a precizat Gabriel Lupu. Si tinerii PSD cu tricouri si sepci rosii au ainvadat” Piata Centrala, unde au oferit garoafe doamnelor si domnisoarelor. Nici Partidul Republican nu a lipsit de la aapelul garoafelor”, liderul Nelu Popa fiind prezent in fata magazinului Luceafarul. aAm dorit sa marchez astfel o zi foarte importanta si sa multumesc, prin acest gest, celor care ne fac viata mai frumoasa”, a spus presedintele republicanilor bacauani. In jurul orei 12, si un grup de tineri din partea Partidului Democrat Liberal oferea, in zona centrala a orasului, flori si ganduri bune, domnisoarelor si doamnelor intalnite. Cu alte cuvinte, de 8 martie a plouat cu flori in Bacau, asa cum ar fi frumos sa se intample mai des…Scris de Emilian Berceanu, Codrin Pop



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img