23 septembrie 2024
EvenimentSeful Jandarmeriei Române a participat la bilantul jandarmilor bacauani

Seful Jandarmeriei Române a participat la bilantul jandarmilor bacauani

La sfârsitul saptamânii trecute, jandarmii bacauani au tras linie dupa activitatea desfaurata in acest an iar rezultatele le-au prezentat intr-o sedinta de bilant la care a participat, alaturi de oficialitati locale, si seful Jandarmeriei Române, generalul de brigada Mircea Olaru.

Colonelul Vasile Enache, inspectorul sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bacau, a reamintit la inceput care au fost obiectivele din 2013 pentru ca apoi sa se poata judeca daca le-au indeplinit sau nu.



Asadar, s-a urmarit cresterea contributiei la asigurarea ordinii si sigurantei publice, a capacitatii operationale si de interventie, perfectionarea pregatirii personalului, finalizarea lucrarilor de investitii la postul de jandarmi montan Slanic Moldova, asigurarea la un nivel optim a nevoilor de suport, armonizarea solicitarilor si a cheluielilor cu fondurile si resursele alocate.

„Am reusit sa asiguram în bune conditii paza si protectia celor 24 de obiective, ordinea interioara în 7 instante de judecata, supravegherea si interventia pe cei 180 km conducte transport produse petroliere din judet, 1.771 misiuni de transport corespondenta clasificata, 716 transporturi speciale, de bunuri si valori si am gestionat corespunzator, împreuna cu ceilalti factori implicati, evenimentul produs pe conducta de transport produse petroliere de la Urechesti”, a declarat col. Vasile Enache.

Sute de dosare penale

Anul acesta, jandarmii au constatat 360 infractiuni în timpul actiunilor proprii si alte 178 în patrulele mixte cu Politia, fiind aplicate si 6.070 de sanctiuni contraventionale.

In acelasi timp au fost executate 2.277 de mandate de aducere, 173 ordonante de interzicere a parasirii tarii si 280 actiuni de prevenire a delicventei, îndeosebi în institutiile de învatamânt si la manifestarile cu public numeros.

„În discursul pe care l-a sustinut domnul inspector general, general de brigada dr. Olaru Mircea, a multumit jandarmilor bacauani pentru efortul miilor de ore care le-au suportat pe timpul desfasurarii misiunilor, de cele mai multe ori în conditii vitrege”, a spus lt. col. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la IJJ Bacau.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img