23 septembrie 2024
EvenimentServicii de calitate si aparatura de ultima generatie pentru pacientii din Balcani

Servicii de calitate si aparatura de ultima generatie pentru pacientii din Balcani

Cabinetul de stomatologie din comuna Balcani a fost modernizat in totalitate. Dr. Iulia Stefanescu, medic primar in stomatologie generala, doctor in Medicina, sef de lucrari la Universitatea “Apollonia” Iasi, dar si medic – coordonator la Clinica Psident Bacau, a realizat in zona o investitie de amploare prin care asigura servicii stomatologice de calitate si inalta performanta locuitorilor comunei.

Practic, in vechiul cabinet, deschis in 1995 de fratele dr. Iulia Stefanescu, dr. Nicu Ghimes – care timp de cinci ani a profesat tot in domeniul stomatologiei in comuna Balcani, s-au realizat acum modernizari, s-au schimbat instalatiile electrice si sanitare, s-au montat sobe noi, usi interioare, gresie si faianta, iar pe partea de aparatura s-au achizionat toate cele necesare, de la scaun stomatologic, sterilizator, pâna la aparat de detartraj cu ultrasunete.



05 aa

A fost o munca imensa, de o luna si jumatate, care, practic, a schimbat fata intregului cabinet, singurul din mediul rural care asigura servicii de calitate, pe un program zilnic, cu o echipa completa formata din medic, asistent medical si infirmiera. Aici va lucra dr. Tiberiu Stefanescu, fiul cel mic al dr. Iulia Stefanescu, absolvent in 2012 de Medicina Dentara la Iasi, cu competenta in radiologie, ce urmeaza sa se specializeze, printr-o rezidenta, si in protetica dentara. Acesta va fi ajutat, la nevoie, si de fratele lui, dr. Ovidiu Stefanescu, medic stomatolog chirurg, dar si de sotia acestuia, specializata in ortodontie.

“Practic, fiul meu, Tiberiu, continua aici ceea ce fac eu in Bacau, adica tot ce inseamna reabilitarea orala complexa, dar pacientii trebuie sa stie ca au drumul deschis si spre celelalte ramuri ale stomatologiei, daca au nevoie”, a explicat, la inagurarea care a avut loc ieri, dr. Iulia Stefanescu. I-au fost alaturi la momentul festiv autoritatile locale, prieteni, medici, Ionel Floroiu – vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau, dar si localnici. In cabinetul din comuna Balcani toate consultatiile vor fi gratuite, pentru minori vor fi practicate reduceri, se vor derula si programe de profilaxie, dar si de preventie.

“Sunt aici pentru a fi alaturi de locuitorii zonei, cu un program de lucru zilnic, pentru toate categoriile de persoane.”
dr. Tiberiu Stefanescu

“Am avut sustinerea autoritatii locale si mi-am dorit sa realizez aceasta investitie in Balcani pentru a continua ceea ce fratele meu a construit aici. Este o investitie de suflet, pentru oamenii comunei, care vor beneficia de servicii stomatologice de calitate.”
dr. Iulia Stefanescu

“Este o investitie importanta pentru comunitate. Suntem 2.600 de gospodarii aici in Balcani, mai sunt 2.200 in Pârjol, alte 1.800 in Tazlau. Cu totii ne vom bucura de aceste servicii, absolut necesare in zona, iar meritul este in totalitate al doamnei doctor Iulia Stefanescu.”
Vasile Rata, primar comuna Balcani



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img