23 septembrie 2024
EvenimentDepistaţi şi cercetaţi pentru furt calificat

Depistaţi şi cercetaţi pentru furt calificat

În urma investigaţiilor şi a percheziţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Bacău au depistat trei bărbaţi, suspectaţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, în dauna unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.

La data de 27.11.2013, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare în municipiul Bacău şi comunele Lipova şi Răchitoasa, iar în urma acestora au găsit şi ridicat 16 KEG-uri ( butoaie din inox pentru bere ), reclamate ca fiind sustrase de la o societate comercială din Bucureşti, cu punct de lucru în Bacău.



În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că trei bărbaţi, de 59, 45 şi respectiv 32 de ani, angajaţi la o firmă intermediară de transport, au sustras în mod repetat, mai multe butoaie din inox pentru bere, de la societatea în cauză, în timpul programului de lucru, pe care le-au depozitat la domiciliile lor.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări faţă de cei trei bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img