19 octombrie 2024
ActualitateDirectorul DJS, deposedat de 847 milioane lei, s-a ales si cu o...

Directorul DJS, deposedat de 847 milioane lei, s-a ales si cu o fractura la brat / Doina Melinte a fost jefuita

Nici in cele mai negre cosmaruri ale sale n-a visat fosta campioana olimpica, mondiala si europeana Doina Melinte ca isi va pierde o parte din avere, jefuita fiind intr-un loc public, de fata cu mai multi oameni care n-au miscat un deget s-o ajute. Incercand sa-si salveze banii si telefonul mobil, liderul sportului judetean din Bacau s-a impiedicat si si-a rupt mana. Cum s-ar zice, si batuta, si cu banii luati.

Talharii au lucrat in echipa



S-a intamplat in fata statiei de benzina Lukoil de la Mogosoaia, atacatorii fiind patru minori rromi, &#8222de 14-15 ani”, despre care a aflat ulterior ca sunt clienti vechi ai politistilor. Latronii s-au repezit cu furie asupra directorului DJS Bacau, unul smulgandu-i poseta, altul telefonul mobil, iar ceilalti doi luptandu-se cu victima pentru a le da drumul complicilor lor. Pentru ca, evident, Doina Melinte n-a fost o victima pasiva, s-a inclestat cu mainile si unghiile in bratele agresorilor, inainte sa fie coplesita de asaltul celor patru, iar dupa aceea, ca in vremurile cand era campioana, chiar i-a urmarit in sprint vioi, cateva sute de metri. Dar &#8222echipamentul” prost a facut-o sa cada si sa-si rupa mana. Scena a durat zeci de secunde, dar nici una dintre persoanele de fata n-a intervenit. Alertati de casiera de la Lukoil, politistii au descins la benzinarie, au urmarit imaginile de la camerele de supraveghere si au ascultat descrierile martorilor, declarand ca ii stiu pe infractori. Doina Melinte avea in geanta 847 milioane lei, cu care urma sa stinga una dintre afacerile lasate in urma de defunctul ei sot, cunoscutul antrenor Dorin Melinte. &#8222Nu erau bani pentru Directie”, a infirmat conducatoarea DJS zvonurile aparute, care au enervat-o in mod evident, din cauza stupizeniei lor. „Sunt suparata si dezgustata ca niciodata in viata mea. Daca cineva poate fi talharit in felul asta, iti pui intrebarea in ce fel de tara europeana traim? Ce mentalitate, ce atitudine pasiva si incurajatore are lumea fata de banditi!&#8221.

O tinta predilecta a hotilor

Doina Melinte este pesimista in ceea ce priveste recuperarea banilor. Ea a mai fost jefuita pe 2 octombrie 2004. In dimineata acelei zile, fosta mare atleta se afla in fruntea subordonatilor sai, in preajma Hotelului Moldova, coordonandu-i pe organizatorii etapei a II-a a Campionatului National de Cros pe Sosea. Hotii aflasera de competitie din presa, mai stiau ca Dorin Melinte si Daiana (fiica sotilor Melinte) sunt si ei la eveniment, asa ca au operat in voie. Au furat din vila ramasa fara paza bani si obiecte valorand zeci de milioane de lei. &#8222Ce folos ca hotii au fost prinsi? Unul dintre ei era fiu de profesor. Prejudiciul nu a fost recuperat, iar de acest lucru mi-e teama si acum”, ne-a marturisit Doina Melinte, cu revolta, disperare si neputinta in glas.Scris de Peter KELMANN



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img