19 octombrie 2024
ActualitateO bacauanca se plange ca nu scapa de sectanti/Ritualuri sataniste in centrul...

O bacauanca se plange ca nu scapa de sectanti/Ritualuri sataniste in centrul Bacaului

O femeie din Bacau reclama ca, seara de seara, satanistii ii ocupa apartamentul pentru ritualuri inspaimantatoare. Irina C. acuza politistii ca nu misca un deget sa-i aresteze pe cei care ii tulbura linistea trupeasca si sufleteasca. O alta bacauanca sustine ca teroristii i-au pus microfoane nu numai in pereti ci si in gat. Pentru ca necunoscutii o chinuie de moarte, femeia nu mai conteneste cu reclamatiile la politie.

Satanistii isi fac de cap chiar in centrul Bacaului. Seara de seara, acestia patrund intr-un apartament de pe strada Mihai Viteazu si executa tot felul de ritualuri, care au bagat spaima in sufletul Irinei C., propietara imobilului. &#8222Gasesc in casa sticla pisata, galeti de sange, pene, smoala, gramezi de pene negre asezate in forma numarului 13, spune femeia. Tot satanistii imi rastoarna candela, imi pun substante toxice de culoare verde sub pat, iar in parchet infig andrele din fier cu bile negre”. Irina C. sustine ca satanistii o urmaresc de ceva timp. Pana nu demult, bacauanca a locuit intr-un apartament situat pe strada Nicolae Balcescu, unde a trait acelasi cosmar. In fiecare seara era vizitata de persoane care practicau voodoo si care lasau in urma lor dezastru. Desi Irina a schimbat 56 de yale in doua luni, nu a reusit sa scape de musafirii nepoftiti. Mai mult, acestia au urmarit-o si in apartamentul in care tocmai s-a mutat. &#8222La nenumaratele sesizari facute la politie nu am primit nici un raspuns, se plange Irina C. Politistul de proximitate mi-a spus sa chem preotul sau eventual sa-mi parasesc locuinta, ca este blestemata. Se pun substante toxice in mancare, gasesc picaturi de ceara cu urina pe mocheta, iar politistii imi spun sa merg unde vreau, ca tot nu rezolv nimic?! Sunt secte sau o grupare mafiota?! Nimeni nu vrea sa-mi spuna!”.



Teroristii fac imposibila viata unei bacauance

Irina C. este clienta veche a politistilor de la Sectia 2. Lunar, depune cate o sesizare in care se plange de cosmarul prin care trece zi de zi. Pentru ca in nenumarate randuri i s-a parut ca lucratorii de politie nu-si fac datoria, a mers mai departe, la conducerea Inspectoratului Judetean de Politie. &#8222Am apelat de zeci de ori la comandant si degeaba. Daca se stie cat de periculos este acest fenomen, de ce e musamalizat?” Necazuri are si Maria M. care locuieste tot aproape de centrul Bacaului. Numai ca, femeia nu sufera din cauza satanistilor, ci a teroristilor. &#8222Cer politistilor demontarea aparaturii care este instalata in apartamentul in care locuiesc. Cer oprirea aparatului introdus in gat, pana in stomac. Sunt sfredeliti peretii din vecini si introdusi magneti electronici, care ma tortureaza. Sunt lovita in inima, plamani, se umbla la creier”, se plange de fiecare data Maria. Si ea a fost nemultumita de activitatea politistilor de la Sectie si a mers cu jalba in protap la seful IPJ -ului si chiar la Parchet.

Reclamatiile trasnite curg cu duiumul la politie

Astfel de reclamatii trasnite sunt la ordinea zilei la cele doua sectii de politie si chiar la IPJ Bacau. Numai ca, de fiecare data cand se primesc sesizarile, politistii trebuie sa faca verificari. &#8222Este lege care nu ne permite sa facem diferenta intre reclamatii, precizeaza comisarul Carmen Sova, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau. Prin urmare, orice astfel de sesizare presupune deplasarea unor oameni la fata locului, timp pierdut si munca inutila. Asta in conditiile in care alte reclamatii intemeiate isi asteapta rezolvarea”. Cum nu exista o cale de multumire a acestor persoane terorizate de satanisti sau de cine stie ce personaje, reclamatiile curg garla. Si nu numai la autoritatile bacauane, ci chiar la Bucuresti.

Scris de Lili ADOCHITEI



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img