20 octombrie 2024
ActualitateMarele pot la Loto face Un bacauan milionar in euro

Marele pot la Loto face \ Un bacauan milionar in euro

@ Cel mai mare castig din istoria judetului

Biletul cu cele sase numere castigatoare (15, 23, 25, 36, 37, 48) a costat nu mai putin de 4,5 milioane lei si a fost jucat la o agentie din municipiul Bacau. Identitatea fericitului castigator va fi tinuta secreta pana la incheierea formalitatilor. Norocosul bacauan nu va mai avea grija zilei de maine, intrand in clubul exclusivist al milionarilor in valuta.



Marele premiu de aproape 50 de miliarde de lei ce a fost pus in joc la extragere Loto 6/49 de duminica trecuta a ajuns in buzunarele unui bacauan. Din cate se pare este vorba despre un „barbat de peste 40 de ani, un om serios, casatorit si cu copii&#8221. Directorului Agentiei Loto din Bacau, Lucian Antoniu este singura persoana care l-a vazut si a stat de vorba cat de cat cu fericitul castigatorul inainte ca acesta sa plece spre Bucuresti. Din spusele sale este vorba despre un jucator inrait. „Dupa ce s-a facut omologarea, am auzit aseara (duminica seara, n.r.) ca este din judetul Bacau. Nu am stiut pana cand s-a prezentat la mine in birou ca este chiar din oras. Este un jucator constant, nu ocazional. In decursul timpului a mai castigat cate ceva, dar nu se compara nici pe departe cu marele premiu pe care l-a luat acum&#8221, a declarat Lucian Antoniu. Cu toate acestea, directorul a mai adaugat ca „nu mi se pare a fi un profesionist al jocului, pentru ca atunci cand a venit nu stia sigur daca este sau nu el castigatorul, din cauza ca a jucat o varianta mai complicata&#8221. Daca stam insa mai bine sa cantarim situatia, parca nu am avea de-a face totusi cu un ageamiu in ceea ce priveste jocul de noroc. In primul rand, noul multi-miliardar a jucat un bilet cu 16 numere, schema 5.9, ceea ce pentru un jucator oarecare suna ca denumirea unei nave spatiale. In al doilea rand, nu oricine isi rupe de la gura 4,5 milioane de lei, atat cat a costat biletul norocos. Una peste alta, bacauanul isi va umple visteria cu un milion de euro, dupa ce statul isi va opri impozitul aferent. Totodata, castigatorul va deveni si proprietar al unui apartament cu doua camere in Bucuresti.

Primul mare premiu dupa 10 ani

Pentru extragerea de duminica trecuta fusesera jucate in Bacau nu mai putin de 14.662 de bilete, in medie jucandu-se doua variante pe bilet. Ultimul mare premiu la Loto 6/49 adjudecat de un bacauan, dateaza tocmai din 1995, si a fost, la vremea respectiva, in valoare de aproximativ 300.000 de dolari. Actualul director al agentiei din Bacau, pentru care a fost primul premiu de acest gen de cand este in functie, s-a declarat foarte multumit de intamplare, tinand sa precizeze ca acest lucru demonstreaza corectitudinea jocului. „Sper din tot sufletul ca participantii sa inteleaga ca agentia nu aranjeaza nimic. Totul se desfasoara cat se poate de cinstit si corect. Ar trebui sa creasca numarul participantilor, si sa aiba incredere. La Loto se castiga jucand saptamana de saptamana. Sa nu spuna nimeni ca il ocoleste norocul, daca nu joaca&#8221, a declarat Lucian Antoniu.Scris de Gabriel MIHAI



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img