Hala de carne si brânzeturi din Piata Centrala a fost remodelata, magazinele unde rar calca vreun musteriu si care ocupau loc degeaba au fost desfiintate, iar acum locul le-a fost de câtiva comercianti de carne de miel. Sâmbata se putea spune ca era abundenta de carne, fiindca nu prea era cerere. Mieii erau destul de mari, cam intre sapte si zece kilograme o jumatate de carcasa, dar se vindeau si pe bucati, o pulpa sau doar coaste, spre deosebire de anii trecuti, când comerciantii se codeau sa taie carcasele. Pretul a fost sâmbata de 25 de lei/kg, dar la un stand din aceeasi zona se gasea carne si cu 23 de lei kilogramul de miel si 20 de lei berbecutul. Lumea cumpara mai ales jumatati de miel (cam 200 de lei), fiindca au si pulpe si coaste, din care se poate scoate si de un bors si de-o friptura, dar destui s-au multumit doar si cu o pulpa din spate, daca au avut noroc sa gaseasca. Un miel intreg, cu organe cu tot, pentru drob, ajungea si la 500 lei.