Joi, 8 decembrie, incepand cu ora 16.30, Bacaul a gazduit un inedit eveniment presarat cu un buchet aparte. In organizarea societatilor Icar Tours si Vinia, la Hotelul Decebal a avut loc prima degustare de vinuri iesene din Bacau. Vedetele serii au fost cateva dintre cele mai bune sortimente de vinuri produse de catre compania ieseana Vinia, si anume: Sauvignon Blanc Iasi, Grasa de Cotnari, Busuioaca de Bohotin, Merlot & Feteasca Neagra Bohotin Crama 9 si Cabernet Sauvignon Bohotin Crama 9. Despre cele cinci vinuri dar si despre specificul zonelor din care provin au tinut scurte cuvantari Florin Barhanescu, managerul general al Icar Tours, Giulio Patriche, manager general Vinia, si oenologul Vasile Mereuta. “Evenimentul face parte din seria Degustarilor de Vinuri din Iasi, inceputa in urma cu doi ani, cu scopul de a promova vinurile ca destinatie turistica. Prin aceasta actiune ne-am dorit sa reunim reprezentanti ai institutiilor publice, companiilor si mass-media bacauane, incercand sa punem accent pe socializare dar si pe colaborari durabile”, ne-a precizat Alina Hongu, din partea Icar Tours. Evenimentul a mai cuprins o tombola pentru participanti, ale carei premii au fost un weekend la munte, o cina romantica la hotelul-gazda si o caseta cu vinuri de colectie, iar partenerii locali ai actiunii au fost Hotelul Decebal, Camera de Comert si Industrie Bacau si cofetaria Lady Vi. (Radu G.)
Descoperă mai multe la Deșteptarea.ro
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.