21 septembrie 2024
EvenimentUnde evadam in weekend

Unde evadam in weekend

R U ready 4 the PARTY?
Suntem din nou la intâlnirea cu timpul liber si la intrebarea ce facem cu el. Iata in continuare câteva variante din care sa alegeti ceea ce vi se potriveste. Nu incape indoiala, ziua de vineri este dedicata fotbalului, meciul Ungaria – România fiind cap de afis. in aceste conditii majoritatea barurilor si pub-urilor au facut aprovizionarea si va asteapta sa fiti suporteri. Cu toate acestea puteti alege si varianta Discoteque de la The Stage incepând cu ora 21.00 sau Pijama Party in Rock It Pub, al carei start este la 19.30, si probabil are inclus in oferta si meciul nationalei. Sâmbata seara, The Kids Are Allright Party! Este genericul petrecerii organizate incepând cu ora 21.00 in The Stage, iar pentru duminica trecem in revista concertul lui George Sarluceanu, ce este programat de la ora 20.00 in aceeasi locatie, The Stage.

Animatie si drama la „Bacovia“
Urmatorul pas il facem in lumea teatrului, iubitorii de gen având parte de noi provocari. Inainte de toate, cei mici sunt asteptati de actorii sectiunii animatie a teatrului bacauan , de la ora 11.00, la spectacolul “Scufita Rosie”, adaptare de Ch. Perrault, in regia artistica a lui Radu Popovici. Pentru publicul larg, institutia bacauana a programat de la ora 18.00 “We ARe CAMeRA”, de Fritz Kater, in regia artistica a lui Horia Suru.



Premiere la CinemaCity
Si nu in ultimul rând, CinemaCity vine cu noi surprize pentru iubitorii de film, oferind cinefililor nu mai putin de trei premiere:
Croods. Gen: Animatie. In rolurile principale: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone. Familia Crood traieste intr-o caverna, in perioada cretacica. Lumea este plina de creaturi nemaivazute, ceea ce-i face pe membrii familiei sa nu se prea indeparteze de casa. Doar ca ei sunt vizitati de un necunoscut iesit din comun, un adevarat geniu al acelor vremuri, printre accesoriile caruia se numara si focul! El ii va impinge pe inapoiati in cea mai mare aventura a vietii lor.
Cursa infernala. Gen: Actiune. In rol principal: Paul Walker. Ajuns intr-un oras strain, un detinut eliberat pe cautiune (Paul Walker, franciza Fast & Furious), inchiriaza fara sa stie o masina care-l arunca intr-o cursa infernala atunci când descopera in portbagaj un „pasager” nedorit, o femeie legata de mâini si de picioare. Pentru ca a inchiriat masina care nu trebuia, se trezeste acum cu toata politia pe urmele lui, care vrea cu orice pret ca femeia din masina sa nu ajunga sa depuna marturie intr-un caz care implica politisti corupti.
Jack si Uriasii. Gen: Aventuri. In rolurile principale: Ewan McGregor, Nicholas Hoult, Ian McShane, Bill Nighy, Stanley Tucci. Un conflict stravechi este pe cale sa reinceapa atunci când fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greseala un portal prin care uriasii mitologici pot patrunde in lumea noastra. Odata ajunse pe pamânt, razbunatoarele creaturi o rapesc pe frumoasa printesa Isabelle (Eleanor Tomlinson) si planuiesc sa cucereasca intreaga omenire. Tânarul Jack este cel care va trebui sa conduca misiunea de salvare a acesteia si sa ii invinga pe uriasi chiar pe tarâmul lor. Pentru a-si apara regatul si a o salva pe printesa de care s-a indragostit, Jack va trebui sa ii invinga pe neinfricatii uriasi, despre care auzise doar din legende.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img