20 septembrie 2024
EvenimentLiberalii din Onesti au incântat doamnele de 8 Martie

Liberalii din Onesti au incântat doamnele de 8 Martie

Zorii diminetii zilei de 8 martie au adus o bucurie deosebita in privirea onestencelor care au mers la serviciu: ca semn al pretuirii si respectului de care se bucura, le-a fost inmânata câte o floare, din partea Organizatiei Locale Onesti a Partidului National Liberal.
Constantin Lazar, presedintele Organizatiei Locale Onesti a Partidului National Li­beral, a avut initiativa acestui frumos gest, fiind ajutat si de consilierul local liberal Ciprian Zarzu dar si de presedintele Organizatiei de Tineret a PNL Onesti, Alexandru Constantin Bulisca. Daruirea a 1.000 de flori de catre li­beralii onesteni doamnelor si domnisoarelor din Onesti la 8 Martie a aratat ca in aceasta zi nu exista prilej mai minunat decât cel al pretuirii fiintelor fara de care universul nu ar exista. Consilierul local Ciprian Zarzu a declarat despre frumoasa actiune a li­beralilor onesteni ca “de 3-4 ani a devenit o traditie in municipiul Onesti ca femeile sa primeasca o floare cu prilejul sarbatoririi zilei de 8 Martie. Este un obicei frumos si o traditie pe care vrem sa o continuam. Ea a fost primita cu bucurie pentru ca acum, când toata natura renaste, pretuim si femeile, pentru tot ceea ce reprezinta ele pentru noi”.
Alexandru Constantin Bulisca, presedintele Organizatiei de Tineret a PNL Onesti, ne-a marturisit faptul ca “un grup de 15 tineri liberali, de la primele ore ale diminetii au strabatut municipiul cu gândul ca femeile sa primeasca in dar prima floare pentru ziua de 8 martie de la Organizatia locala a Partidului National Liberal. Ei au inmânat acestor fiinte dragi câte un fir de floare impreuna cu urari de sanatate, fericire si sa se bucure de o primavara frumoasa. Surpriza de a primi flori la primele ore ale diminetii a adus pe chipul lor cel mai frumos zâmbet”. Mentionam ca grupul de tineri liberali a fost prezent la gradinite, la toate scolile si colegiile onestene, la institutiile publice din municipiu precum si la sediile sucursalelor bancilor, la birourile de avocatura. Amploarea aces­tei actiuni a adus in privirea tuturor increderea si caldura sufleteasca precum si zâmbetul pretuirii pentru cele care ne insenineaza fiecare clipa a vietii. Demn de remarcat este faptul ca, recent, la Organizatia Locala a PNL Onesti s-a desfasurat o intâlnire cu cunoscutul actor Mircea Diaconu, care a trezit un interes deosebit in rândul onestenilor, locuitorii municipiului fiind impresionati de modestia marelui actor.





spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img