21 septembrie 2024
EvenimentCARPATICA ASIG a deschis o noua sucursala in Bacau

CARPATICA ASIG a deschis o noua sucursala in Bacau

„Asigurari la inaltime“

CARPATICA ASIG, una dintre cele mai importate companii de asigurare românesti, a inaugurat luni cea de-a doua sucursala din orasul Bacau. Evenimentul de deschidere s-a desfasurat in prezenta echipei de management a companiei, venita sa reconfirme importanta strategica pe care aceasta zona a tarii o detine in dezvoltarea companiei. Au fost alaturi si reprezentantii locali ai societatilor de brokeraj.
Cu o prezenta de peste 17 ani pe piata asigurarilor generale, CARPATICA ASIG este autorizata sa practice o gama variata de asigurari, de la asigurari Casco si RCA la asigurarea locuintei, de la asigurari medicale de calatorie la asigurari de raspundere civila etc.
Decizia de extindere face parte din planul strategic de dezvoltare pe care CARPATICA ASIG si l-a propus pentru anul in curs, care vizeaza atât extinderea retelei de sucursale si agentii, cât si a retelei de centre de constatare si unitati service colaboratoare. Dezvoltarea unor produse inovatoarea si imbunatatirea continua a serviciilor post-vânzare sunt directiile prioritare ale companiei, de a caror implementare la nivel local se va ocupa si echipa noii sucursale, o echipa de profesionisti, cu experienta in piata asigurarilor. “Bacauanii sunt asteptati in Calea Marasesti, nr. 94, pentru a-si asigura masina, locuinta sau pentru a-si incheia alte asigurari din categoria asigurarilor generale. Le oferim nu numai produse acoperitoare si complexe, ci si oferte promotionale, care sa le ofere alaturi de siguranta si liniste, mai multe beneficii concrete. Programul de lucru este de luni pâna vineri, intre orele 9.00-17.30”, a declarat Irina Gherasim, directorul noii sucursalei a CARPATICA ASIG.
Pentru a accesa produsele de asigurare ale companiei, clientii se pot adresa si unitatii CARPATICA ASIG situata pe str. Banca Nationala, nr. 31B, sau brokerilor colaboratori.



CARPATICA ASIG a fost infiintata in anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, in cadrul holdingului ATLASSIB. In septembrie 2004 compania si-a schimbat denumirea in CARPATICA ASIG – parte a Grupului Financiar CARPATICA, raspunzând astfel cerintelor pietii privind serviciile financiare integrate. Compania are peste 90 de unitati in intreaga tara, colaborând cu peste 5.000 de intermediari, si practica asigurari generale (non-viata).



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img