26 octombrie 2024
ActualitateTragedie pe DN2-E85! Un om și-a pierdut viața, iar alte două persoane...

Tragedie pe DN2-E85! Un om și-a pierdut viața, iar alte două persoane sunt grav rănite – UPDATE

Pe DN2-E85, la ieșirea din localitatea Sascut spre Adjud, un accident devastator a luat o viață și a răsturnat destinul altor două persoane. Tragedia s-a petrecut când un șofer a pierdut controlul autoturismului iar mașina a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului, transformând o simplă călătorie într-o scenă de groază.

Șoc și lacrimi la locul accidentului! Autoritățile au sosit rapid la fața locului, unde au găsit un tablou cutremurător: un pasager cu leziuni incompatibile cu viața și alte două persoane rănite grav, ce au necesitat intervenții medicale urgente. Polițiștii au fost obligați să dirijeze circulația pe un singur sens, alternând traficul, pentru a permite echipelor de intervenție să-și facă treaba și să investigheze cauzele care au condus la acest incident tragic.



Rudele, în stare de șoc, și martorii accidentului încearcă să înțeleagă cum s-a produs nenorocirea. Între timp, echipa de cercetare din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a demarat o investigație detaliată pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Rămâne de văzut dacă vor apărea noi detalii despre cauzele care au dus la această tragedie, însă una este cert: o familie își plânge pierderea, iar altele așteaptă cu sufletul la gură vești despre starea celor răniți.

UPDATE: Comunicatul IPJ Bacău

La data de 26 octombrie a.c, un conducător auto de 56 de ani, din județul Neamț, în timp ce se deplasa pe direcția Adjud-Bacău, a pătruns pe contrasens, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat.

Din impact au rezultat două persoane rănite, respectiv conducătorul auto și o femeie de 49 de ani, din județul Neamț și decesul unei femei de 66 de ani.

Cercetările continuă în acest caz în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img