26 octombrie 2024
ActualitateNoul program de zboruri pentru sezonul de iarnă 2024/2025 pe Aeroportul Internațional...

Noul program de zboruri pentru sezonul de iarnă 2024/2025 pe Aeroportul Internațional „George Enescu”

Începând cu 27 octombrie 2024, Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău introduce noul program de zboruri pentru sezonul de iarnă, valabil până pe 30 martie 2025. Programul de iarnă 2024/2025 include atât destinații deja consacrate, cât și două noi rute spre Paris și Dortmund, cu frecvențe suplimentare pentru a facilita mobilitatea pasagerilor în perioada sărbătorilor.

Programul de zboruri din 27 octombrie până pe 15 decembrie 2024

În prima etapă a sezonului, aeroportul va opera zboruri regulate către șase destinații europene, oferind legături către orașe importante precum Bruxelles, Dublin, Roma, Londra, Milano și Torino. Operatorii principali sunt DAN AIR și WIZZ AIR. Frecvențele și zilele de operare sunt variate pentru a acoperi cerințele de călătorie ale locuitorilor din regiune și din împrejurimi.



Zboruri suplimentare și noi destinații în perioada 15 decembrie 2024 – 15 ianuarie 2025

În intervalul sărbătorilor de iarnă, programul de zboruri se extinde cu noi rute și frecvențe crescute, în special către Roma și Londra, care vor avea zboruri zilnice operate de WIZZ AIR și DAN AIR. Noutățile acestei perioade sunt Paris Beauvais și Dortmund, fiecare având două zboruri pe săptămână, care se adaugă rutei Londra Luton, destinația cu cea mai mare cerere.

Programul de zboruri 16 ianuarie – 30 martie 2025

După perioada sărbătorilor, aeroportul va continua să ofere conexiuni variate către 12 destinații din Europa, incluzând zboruri regulate către Barcelona, Dublin, Londra, Madrid și Roma. Noul program reflectă flexibilitate și continuitate, rutele principale având frecvențe săptămânale pentru a menține accesibilitatea și conectivitatea internațională a locuitorilor din zona Bacăului.

Flexibilitate și accesibilitate pentru pasageri

Pentru detalii complete privind programul de zboruri și rezervări, Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău îi invită pe pasageri să consulte site-ul oficial la adresa www.bacauairport.ro/destinatii.

Programul pentru sezonul de iarnă IATA (Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni) va asigura conectivitate internațională continuă pentru pasagerii din regiune, oferind o gamă diversificată de rute și servicii în conformitate cu cerințele sezonului rece și ale perioadei festive.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img