25 octombrie 2024
ActualitateCristina Ciuraru-Pal a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al...

Cristina Ciuraru-Pal a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al comunei Faraoani

Astăzi, Cristina Ciuraru-Pal a depus jurământul de primar al comunei Faraoani, marcând începutul celui de-al patrulea mandat consecutiv. Ceremonia de investitură a avut loc în prezența președintelui ales al Consiliului Județean Bacău, Cristina Breahnă-Pravaț, precum și a candidaților PSD la alegerile parlamentare, Anca Egarmin și Adrian Popa.

În discursul său, Cristina Ciuraru-Pal a subliniat angajamentul său față de comunitate și a promis continuarea eforturilor pentru dezvoltarea localității. „Experiența acumulată în acești ani îmi permite să susțin faptul că voi reuși în continuare să mă implic în viața comunei și, cu siguranță, să asigur fiecărui cetățean un trai decent, sănătos, armonios!” a declarat primărița în fața celor prezenți. Ea a adăugat: „Am cea mai bună echipă de lucru, oameni cu inițiativă, oameni care se apleacă spre cetățean. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături.”



Comuna Faraoani se numără printre puținele localități rurale din județul Bacău care beneficiază de infrastructură completă, având acces la rețele de apă, canalizare și gaze care acoperă întreaga zonă. Prin proiectele sale, administrația condusă de Ciuraru-Pal a reușit să îmbunătățească semnificativ condițiile de viață ale locuitorilor și să atragă investiții esențiale pentru dezvoltarea comunității.

Investirea pentru noul mandat reflectă atât încrederea cetățenilor din Faraoani în capacitatea Cristinei Ciuraru-Pal de a-și reprezenta și susține comunitatea, cât și aprecierea pentru inițiativele care au transformat comuna într-un model de dezvoltare în județul Bacău.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img