20 septembrie 2024
ActualitateFotbal, Liga a III-a: Zi de amicale pentru echipele bacauane

Fotbal, Liga a III-a: Zi de amicale pentru echipele bacauane

Daca e miercuri, atunci sunt amicale. Toate cele trei divizionare C bacauane se vor regasi astazi pe teren cu ocazia unor jocuri de verificare. Inclusiv Aerostar, care, dupa ce a ratat ultimele doua teste din cauza suprafetelor de joc impracticabile, va bifa miercuri cel de-al patrulea meci al iernii.
Sport Club. Lidera Seriei I va juca, de la ora 13.00, returul cu Petrotub Roman, echipa pe care a invins-o miercurea trecuta cu 2-0. Initial, meciul trebuia sa se dispute in Bacau, insa, in lipsa unui teren bun, intâlnirea se va desfasura, ca si acum o saptamâna, pe sinteticul de la Piatra Neamt. Echipa lui Marius Baciu, care a renuntat la portarul Satco si la mijlocasul la inchidere Pintea, va sustine un nou amical vineri, in compania Dunarii Galati.
Aerostar. “Aviatorii” isi continua stagiul de pregatire in localitate, pigmentându-l, in sfârsit, si cu o partida de verificare. De la ora 16.00, Aerostar va intâlni divizionara D Sportul Racaciuni, intr-o confruntare programata pe terenul de la unitatile militare. “Suprafata de joc e acceptabila. Sper sa avem un test reusit”, a declarat antrenorul Stefan Apostol. Aerostar, care isi va incheia cantonamentul vineri, va juca saptamâna viitoare ale doua meciuri-test: Cu Otelul II si Petrotub Roman.
CSM Moinesti. Echipa antrenata de Sorin Trofin si-a programat doua partide intr-un interval de numai 24 de ore. Dupa testul de marti, cu AS Lumina Magiresti, miercuri, CSM Moinesti va intâlni, tot pe teren propriu, o alta echipa de divizie inferioara: AS Negri. Moinestenii si-au golit infirmeria (doar C. Lupu ramâne incert) si pot conta si pe portarul Barna, adus de la Ceahlaul Piatra Neamt. “Barna e portarul care ne trebuia”, a precizat antrenorul Trofin.





spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img