25 octombrie 2024
ActualitatePercheziții desfășurate de polițiști la Buhuși și Onești: infracțiuni silvice și descoperiri...

Percheziții desfășurate de polițiști la Buhuși și Onești: infracțiuni silvice și descoperiri de bunuri furate

Pe 23 octombrie 2024, polițiștii din Buhuși, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, au desfășurat o acțiune amplă în localitate, menită să prevină faptele antisociale. În cadrul acestei operațiuni, au avut loc șase percheziții domiciliare în două cartiere din oraș, fiind constatate două infracțiuni silvice. Polițiștii au ridicat 15 metri cubi de material lemnos, care urmează să fie cercetat în detaliu.

În aceeași zi, 14 mandate de percheziție domiciliară au fost puse în executare de polițiștii din Onești, cu sprijinul jandarmilor din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean, în mai multe localități din județ, printre care Dofteana, Berzunți, Coțofănești și Urechești. Perchezițiile au vizat dosare penale legate de infracțiuni precum nerespectarea regimului armelor și munițiilor, furt calificat, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe.



În timpul perchezițiilor, polițiștii au găsit la două imobile din comunele Berzunți și Coțofănești bunuri suspecte de a proveni din furturi anterioare. De asemenea, la un imobil din comuna Urechești a fost descoperit un pistol neletal, supus autorizării. Pe lângă acestea, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă pentru continuarea investigațiilor.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili toate detaliile legate de aceste infracțiuni și pentru a aduce în fața justiției persoanele implicate.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img