25 octombrie 2024
ActualitateLupte de stradă într-o comuna din județ

Lupte de stradă într-o comuna din județ

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Onești, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Bacău, în cadrul unei investigații penale ce vizează multiple infracțiuni, printre care violarea de domiciliu, lovirea sau alte violențe, distrugerea și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din probatoriul administrat până în acest moment reiese că, în data de 19 octombrie 2024, în jurul orei 16:30, mai multe persoane au fost implicate într-un conflict izbucnit pe stradă într-o localitate din județul Bacău. Incidentul a avut loc în fața unei proprietăți private, unde au fost proferate amenințări și injurii de natură să afecteze grav demnitatea unei persoane. Ulterior, un grup a pătruns fără drept în curtea respectivei proprietăți, unde a avut loc o agresiune fizică.



Pe fondul acestui conflict, alte persoane aflate în zonă au intervenit verbal, iar ulterior a izbucnit un schimb violent de aruncări cu pietre între două grupuri. Aceștia au provocat distrugeri considerabile asupra mai multor imobile și bunuri situate pe strada P., inclusiv asupra geamurilor, acoperișurilor și tencuielii clădirilor, precum și asupra unui autoturism parcat în apropiere.

În total, în cadrul acestui incident, au fost înregistrate 10 fapte de distrugere și 5 fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice. Ancheta este în desfășurare pentru clarificarea tuturor detaliilor și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Menționăm că activitățile desfășurate de organele de urmărire penală respectă în totalitate principiul prezumției de nevinovăție, aplicabil tuturor persoanelor până la pronunțarea unei hotărâri definitive de către instanță.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img