24 octombrie 2024
ActualitateCățelusii din Adăpostul Bacău pot primi 20 de tone de hrană!

Cățelusii din Adăpostul Bacău pot primi 20 de tone de hrană!

Cățelusii din Adăpostul Canin al Primăriei Bacău se află pe cale să beneficieze de un ajutor considerabil, grație unei competiții internaționale. Dinu Pancescu, administratorul Serviciului Gestionare Câini fără Stăpân, a anunțat recent că proiectul inițiat de asociația germană „Wir retten Hunde e.V.” a obținut locul 14 din 106, în cadrul celui mai mare maraton pentru hrană de câței din Europa, organizat de VETO.

Competiția a fost strânsă, iar în ultimele zile, proiectul a fluctuat între locul 1 și locul 28. Pancescu a menționat că în timpul unei perioade în care votarea a fost suspendată, adăpostul a pierdut un loc, dar a reușit să se mențină pe poziții bune, având în vedere numărul mare de participanți din diferite țări, inclusiv Italia, Spania și Germania.



Organizatorii verifică voturile pentru a asigura transparența procesului, iar acest lucru dă încredere că rezultatul final va fi corect. „Suntem recunoscători tuturor celor care s-au implicat în acest proiect unic. Fiecare vot contează, iar sprijinul comunității a fost esențial”, a declarat Pancescu.

Contribuția asociației „Wir retten Hunde e.V.” a fost vitală în promovarea adăpostului, iar echipa din Germania, formată din Ingrid, Heike și Michaela, a muncit din greu pentru a atrage voturi. „Fără ei, nu am fi intrat în această competiție”, a subliniat administratorul.

Pe lângă această competiție, Pancescu a anunțat că mâine va avea loc o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu proprietar, sponsorizată tot de asociația germană.

În aceste 14 zile de mobilizare, susținerea comunității a fost fantastică, cu aproximativ 6000 de oameni îngrijorându-se de binele cățeilor din adăpost. Acest sprijin dovedește că acești câini, care nu au un stăpân, au găsit o familie în inimile băcăuanilor.

Așteptăm cu interes rezultatul oficial de la VETO și sperăm ca aceste 20 de tone de hrană să ajungă cât mai curând la cățelusii din adăpost.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img