23 octombrie 2024
ActualitateCultură de canabis descoperită la Parincea

Cultură de canabis descoperită la Parincea

Un nou caz exploziv zguduie liniștea unei mici localități din județul Bacău! Pe data de 21 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, în colaborare cu procurorii DIICOT, au desfășurat o amplă operațiune care a dus la prinderea în flagrant a unui bărbat de 51 de ani. Acesta este acuzat de trafic de droguri de risc și deținerea ilegală de droguri pentru consum propriu.

Cultură de canabis chiar în curtea lui!
Din investigațiile efectuate pe parcursul acestui an, reiese că individul, aparent liniștit și fără antecedente cunoscute, a pus pe picioare o adevărată afacere ilegală! În localitatea Parincea, el ar fi amenajat o cultură de canabis, destinată atât comercializării pe piața neagră din județul Bacău, cât și pentru propriul consum.



Captură impresionantă!
În urma perchezițiilor desfășurate la locuința bărbatului, oamenii legii au rămas șocați de cantitatea de dovezi găsite! Peste 620 de grame de canabis, semințe de canabis, ustensile și echipamente specializate pentru întreținerea culturii, grindere, cântare de precizie, și chiar un aparat de vidat au fost confiscate! Se pare că bărbatul își construise un adevărat laborator destinat drogului care făcea furori printre consumatori!

Arestat preventiv pentru 30 de zile!
În ziua de 22 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bacău a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. Cu toate acestea, autoritățile ne amintesc că pe tot parcursul anchetei, persoana cercetată beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Ce urmează?
Ancheta continuă, iar oamenii legii promit să dezvăluie noi detalii despre rețeaua în care se crede că bărbatul ar fi implicat. Rămâneți cu ochii pe noi pentru a afla cum s-a desfășurat operațiunea și dacă acest caz face parte dintr-o schemă mai largă de trafic de droguri în Bacău!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img