23 octombrie 2024
Zona zeroFapt diversScandal șocant în Germania: Pizzerie care vindea droguri, închisă de poliție!

Scandal șocant în Germania: Pizzerie care vindea droguri, închisă de poliție!

Un caz ieșit din comun zguduie orașul Düsseldorf! O pizzerie aparent obișnuită a fost descoperită ca fiind epicentrul unui întreg sindicat de droguri, după ce poliția a investigat timp de șase luni popularitatea surprinzătoare a „Pizza nr. 40”. Oamenii legii au aflat secretul care stătea în spatele cererii explozive: muncitorii pizzeriei ascundeau pungi de cocaină în partea de jos a cutiilor de pizza!

Clienții care știau codul secret nu primeau doar o gustare delicioasă, ci și o porție generoasă de droguri. După ce au descoperit această metodă ingenioasă de distribuție, polițiștii au dat lovitura! În timpul raidurilor, au găsit nu doar o pizzerie „specială”, ci și două plantații uriașe de canabis, parte din rețeaua mafiei drogurilor care opera sub acoperirea acestei afaceri aparent inofensive.



Însă momentul cel mai comic al acțiunii a avut loc la apartamentul directorului pizzeriei. Când poliția a bătut la ușă, disperat, proprietarul a aruncat pe fereastră un pachet masiv. Ghinionul lui? Pachetul a aterizat direct în mâinile polițiștilor! Înăuntru? Peste un kilogram și jumătate de cocaină, 400 de grame de iarbă și mai mult de 250 de mii de euro cash!

Ce părea la început un plan ingenios s-a transformat într-un eșec spectaculos. Pizzeria a fost închisă, iar întreaga rețea a fost distrusă. În Germania, acest caz a făcut valuri și a arătat că uneori, în spatele unei simple comenzi de pizza, se poate ascunde mult mai mult decât o felie crocantă!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img