23 octombrie 2024
ActualitateDescinderi de amploare în Comănești! Poliția a ridicat arme albe și a...

Descinderi de amploare în Comănești! Poliția a ridicat arme albe și a adus 11 suspecți la audieri!

Dimineața aceasta a fost marcată de o acțiune spectaculoasă a polițiștilor din Comănești, care, cu sprijinul Serviciului de Ordine Publică Bacău și a criminaliștilor, au descins în forță în nu mai puțin de 14 locații. Mascații au acționat rapid și fără milă, iar zgomotul sirenelor a spart liniștea orașului, aducând panică în rândul suspecților.

Bătăuși și scandalagii — asta au vizat autoritățile, care investighează o serie de infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În urma perchezițiilor de dimineață, 11 persoane au fost ridicate și duse la secție pentru audieri, sub privirile curioase și îngrijorate ale vecinilor. „N-am mai văzut așa ceva! I-au scos în cătușe!” a spus o bătrână din zonă.



Surpriză în una dintre locații: polițiștii au descoperit un adevărat arsenal de arme albe! Obiectele contondente găsite la fața locului au fost ridicate pe loc, pentru a fi confiscate. Ancheta pare să fie abia la început, dar sursele noastre spun că ar putea urma noi rețineri.

Jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobile Bacău și Inspectoratul Județean Bacău au sprijinit polițiștii, asigurându-se că nicio scânteie nu declanșează noi violențe.

Cercetările continuă, iar atmosfera în Comănești este încă încordată. Se pare că liniștea nu se va așterne prea curând peste acest oraș.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img