23 octombrie 2024
ActualitateTeroare în Dărmănești! Adolescent de 16 ani, reținut după ce a atacat...

Teroare în Dărmănești! Adolescent de 16 ani, reținut după ce a atacat doi localnici!

Scene șocante în orașul Dărmănești! Un adolescent de doar 16 ani a fost reținut de polițiști după ce a semănat panică în rândul localnicilor, atacând două persoane în două zile consecutive! Tânărul, care pare să fi făcut legea cu pumnii, a ajuns pe mâna poliției pe 21 octombrie, după ce a fost surprins în flagrant în timp ce agresa un alt adolescent de 19 ani.

Totul a început cu o zi înainte, pe 20 octombrie, când băiatul, cunoscut pentru ieșirile sale violente, a avut un conflict spontan cu un bărbat de 26 de ani. Fără ezitare, adolescentul l-a lovit pe localnic atât de grav încât acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente!



Dar tânărul nu s-a oprit aici. În ziua următoare, polițiștii l-au prins în plin atac asupra unui alt tânăr. Adolescentul părea de neoprit, însă oamenii legii au intervenit rapid și l-au reținut. Acum, el se află în arestul IPJ Bacău pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub acuzația de lovire sau alte violențe.

Localnicii sunt în stare de șoc după cele întâmplate, iar mulți se întreabă cum de s-a ajuns aici. Într-un oraș mic ca Dărmănești, astfel de scene sunt rare, iar locuitorii speră că justiția își va face datoria și va pune capăt valului de violență provocat de adolescentul recalcitrant.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img