20 octombrie 2024
ActualitateBacăul șochează Europa: Adăpostul de câini, pe primul loc în competiția internațională...

Bacăul șochează Europa: Adăpostul de câini, pe primul loc în competiția internațională pentru 20 de tone de hrană!

E incredibil, dar adevărat! Bacăul este acum pe locul 1 într-o competiție europeană la care participă 106 organizații din țări ca Germania, Italia, Spania și multe altele. Ce e și mai uimitor? Proiectul care a propulsat orașul nostru în top este unul pentru susținerea câinilor de la Adăpostul Primăriei Bacău!

După ce sâmbătă dimineața echipa băcăuană era abia pe locul 20, s-a dat alarma: „Unleash hell”, cum a glumit Dinu Pancescu, inițiatorul campaniei. Și ce urgie a fost! Influencerii, atât din România, cât și din Germania, s-au mobilizat și au început să inunde rețelele sociale cu apeluri la vot. Rezultatul? Un salt fulminant până pe locul 1!



„Nemților nu le vine să creadă”, a spus Pancescu cu un zâmbet. Și nici nu e de mirare. Proiectul românesc a adunat peste 3.300 de voturi în doar câteva zile, dând peste cap clasamentele. Cum a fost posibil acest miracol electoral? Simplu: o mobilizare exemplară a iubitorilor de animale, dar și o strategie de promovare care a inclus postări ale primarului Bacăului, materiale virale din Germania și o armată de susținători pe rețelele sociale.

Păncescu ne-a povestit cum a trimis mesaje tuturor prietenilor săi, unul câte unul: „E multă muncă când ai 800 de prieteni, dar a meritat! Curgea cu voturi și confirmări: Am votat!”. Și nu doar din România! Prietenii din Germania au distribuit un clip emoționant cu o femeie și câinele ei, care a adunat sute de voturi din țara lui Goethe. „S-au unit influencerii români cu cei germani fără să se cunoască, dar cu un scop comun: să ajute câinii din Bacău”, a adăugat Pancescu, vizibil emoționat.

Chiar și primarul Bacăului, Lucian Viziteu, a intrat în joc, făcând o postare care a adunat sute de voturi peste noapte. „Postarea a rupt!”, a spus Pancescu, care a stat până la 3 dimineața ca să monitorizeze voturile. Iar până dimineață, Bacăul era deja pe locul 1!

Dar atenție! Concurența nu stă pe loc. „Numărul de voturi scade vizibil, iar organizațiile din Europa vor să-și ia locurile înapoi. De asta trebuie să continuăm să votăm!”, avertizează Pancescu. Cu toate astea, micul oraș Bacău a reușit să „stingă lumina” în Germania pentru o noapte, demonstrând că, atunci când există pasiune și determinare, orice e posibil.

Votarea continuă încă 3 zile, iar toți iubitorii de animale sunt chemați să-și facă partea. Fiecare vot contează!

Mai sunt 3 zile până la încheierea concursului.
Click pentru vot pe link-ul de mai jos:
https://www.facebook.com/share/p/av6pJn7kXnkqvbp7/



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img