19 octombrie 2024
ActualitateConsiliul Local Dămienești și-a început noul mandat sub conducerea lui Vasilică Răileanu

Consiliul Local Dămienești și-a început noul mandat sub conducerea lui Vasilică Răileanu

Astăzi, în Comuna Dămienești, județul Bacău, a avut loc ceremonia de constituire a noului Consiliu Local, pentru mandatul 2024-2028. La eveniment au participat deputatul Ionel Floroiu, prefectul Claudiu Ilisanu și consilierul județean ales Gigel Avornicitei.

Ionel Floroiu a transmis un mesaj de felicitare și încredere pentru noua administrație, condusă de primarul Vasilică Răileanu, validat cu 477 de voturi în urma alegerilor locale. PSD deține majoritatea în Consiliul Local Dămienești, cu 8 din cei 11 consilieri. „Mult succes administrației conduse de Răileanu Vasilică în noul mandat!” a declarat Floroiu.



Primarul Răileanu se bucură de aprecierea comunității pentru realizările din mandatul anterior. Printre proiectele importante se numără reabilitarea drumului județean DJ 159, Dămienești – limita județului Neamț, printr-o finanțare de peste 20 de milioane de lei. De asemenea, administrația a modernizat și asfaltat mai mulți kilometri de drum comunal, datorită unui sprijin financiar de 9,5 milioane de lei, obținut prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Totodată, primăria a finalizat un proiect de modernizare a iluminatului public, în valoare de 1 milion de lei, și a depus un nou proiect pentru extinderea acestuia. Alte proiecte aflate în procedură de licitație includ reabilitarea sediului primăriei și a căminului cultural, iar școlile din comună au beneficiat de dotări moderne.

Ionel Floroiu a exprimat încrederea că locuitorii din Dămienești, care au susținut masiv PSD la alegerile locale și europarlamentare, vor continua să acorde încredere partidului și la alegerile parlamentare și prezidențiale. „Premierul Marcel Ciolacu a dovedit că știe să guverneze țara pentru creșterea nivelului de trai al românilor. Au crescut pensiile și salariile, iar investițiile publice sunt la cel mai înalt nivel,” a subliniat Floroiu, concluzionând că PSD este „Calea sigură pentru România”.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img