19 octombrie 2024
ActualitateItești: Caravana de Toamnă „Bucurie în Mișcare” ajunge în localitate pe 20...

Itești: Caravana de Toamnă „Bucurie în Mișcare” ajunge în localitate pe 20 octombrie

Caravana de Toamnă „Bucurie în Mișcare”, cel mai amplu program de promovare a sportului de masă din România, va poposi în Itești, județul Bacău, pe 20 octombrie 2024. Evenimentul va avea loc între orele 11:00 și 15:00, la baza sportivă din localitate, și va aduce împreună locuitorii de toate vârstele pentru o zi dedicată mișcării și sportului.

Organizată cu sprijinul Primăriei și Consiliului local Itești, împreună cu Școala Gimnazială “Gheorghe Bantas” Itești, și având ca sponsor principal Kaufland România, Caravana își propune să inspire un stil de viață sănătos și activ prin multiple activități sportive și recreative. Participarea este gratuită, iar programul diversificat include sporturi populare precum fotbal, baschet, tenis de picior, volei, badminton și tenis de masă, alături de jocuri de precizie, trasee de ștafetă și competiții pe echipe.



Pe scenă vor avea loc demonstrații sportive oferite de cluburi locale și regionale din diferite discipline, încurajând tinerii să exploreze diverse forme de activitate fizică.

„Bucurie în Mișcare” este un program de amploare națională, care până în prezent a implicat peste 1 milion de participanți, având un impact pozitiv în sute de comunități din România. În cadrul acestui proiect, organizatorii urmăresc să atingă patru obiective majore: promovarea sănătății prin sport, încurajarea unui stil de viață activ, incluziunea socială prin activități sportive și promovarea modelelor de leadership sportiv.

Caravana de toamnă va traversa un total de 23 de localități între 30 septembrie și 23 octombrie 2024, vizând interacțiunea cu aproximativ 35.000 de copii, tineri și adulți.

Astfel, Itești devine o destinație importantă pe traseul acestui proiect, oferind locuitorilor o oportunitate de a redescoperi bucuria mișcării și beneficiile unui stil de viață sănătos.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img